Menu

Hæve sænkebord

Vi har 300 forskellige hæve sænkeborde du kan vælge mellem. Køb hér og få fri fragt og 7 års garanti! Noget for enhver smag og ethvert behov.

Hæve sænkebordet er blevet standard på det moderne kontor. Hæve sænkebordene er blevet så billige, at der ikke længere er noget at betænke sig på. Fordelene ved et hæve sænke skrivebord er så store og prisforskellen i forhold til et fast skrivebord så ubetydelig at det er uforsvarligt ikke at satse på hæve sænkebordet. De ergonomiske fordele er til at få øje på. At kunne variere sin arbejdsstilling fra siddende til stående er en enkel og billig måde at forebygge smerter i skulder, ryg og lænd. Vi anbefaler at du supplerer dit hæve sænkebord og kontorstol med en ståmåtte og en siddebold eller sadelstol for at tage yderligere hensyn til dit velvære og trivsel.

Et lækkert hæve sænkebord af god kvalitet er det naturlige valg til det aktivitetsbaserede storrumskontor. Her har man brug for et fleksibelt bord, som skal kunne bruges af forskellige medarbejdere og som også skal kunne bruges til spontane, stående møder ved skærmen. Vi tilbyder hæve sænkeborde i mange forskellige størrelser og med forskellige skrivebordsplader og hæve sænke stel. Så det er let at finde et skrivebord som passer til dit kontor og netop dine behov. Det er en god ide at overveje hvor stor en skrivebordsplade du har brug for. Arbejder du stort set udelukkende med elektroniske dokumenter kan du måske klare dig med et lille bord. Hvis du derimod skal kunne have plads til tegninger, kort eller omfattende grafisk materiale på bordet skal du sikkert vælge et stort hæve sænkebord. Vi har lige netop det skrivebord som imødekommer dine behov. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde et bord, som du vil have glæde af mange år fremover.

per side
Visning
 20 varianter
Enkelt og nordisk til en god pris!

 10 varianter
Enkelt og nordisk til en god pris!

 20 varianter
Let og enkelt skrivebord!

 10 varianter
Let og enkelt skrivebord!

 10 varianter
Solidt og stilfuldt!

 20 varianter
Solidt og stilfuldt!

 22 varianter
Holdbart og moderne design!

 varianter
Holdbart og moderne design!

 60 varianter
Moderne og stilfuldt design!

 60 varianter
Moderne og stilfuldt design!

 36 varianter
Nordisk og stilrent design

 24 varianter
Nordisk og stilrent design