Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Olieradiator på hjul, 2000W

Fri Fragt & 7 års Garanti!

595 kr.
Altid fragtfrit!

Beskrivelse Olieradiator på hjul, 2000W

Oliefyldt radiator med hjul. 2000 W. Olieradiatoren har trinløs termostat overophednignssikring. Den har desuden en krog (ledningsmagasin) hvor du kan rulle ledningen op når du transporterer eller magasinerer varmeapparatet. Ledning og stikprop følger med. Effekt maks 2000W.

Der findes i princippet to forskellige slags elradiatorer: Den almindelige radiator som fungerer ved at strømmen løber gennem en tråd af stål, som så bliver opvarmet, og afgiver denne varme. En anden type er olieradiatoren, der er en oliefyldt elradiator. En olieradiator bruger ikke mindre strøm, men varmen akkumuleres her i en væske, hvilket gør at denne type radiator afgiver varmen mere jævnt og har en længere eftervarme, hvilket gør at lokalet forbliver varmt i længere tid, efter at radiatoren slukkes. En anden fordel er at den oliefyldte radiator har en lavere overfladevarme, hvilket er ensbetydende med mindre støvforbrænding og derfor en bedre indeluft. Vores elradiatorer er fritstående, hvilket gør at man enkelt og fleksibelt kan flytte elradiatoren eller stuve den af vejen i de måneder man ikke bruger den. HxBxD 620 x 420 x 235 mm

Mange forbinder elvarme med stort forbrug og dyre varmeregninger. Men i mange sammenhæng er en elradiator den perfekte løsning. En elradiator er meget driftsikker, vedligeholdelsesfri, billig i indkøb og kræver ingen kostbar installation, alt man behøver er et udtag. Derfor kan man ofte med fordel vælge en elradiator på kontoret, hvor man måske lokalt vil løfte temperaturen et par grader nogle måneder om året eller i sommerhuset, i kælderen og gæsteværelset, hvor man i lange perioder bruger varmeapparatet til frostsikring. Hvis man primært fyrer med en brændeovn eller en luft-til-luft-varmepumpe er en elradiator et godt supplement til værelser der ligger perifert i forhold til hovedvarmekilden. Hvor meget elradiatoren forbruger afhænger såklart af hvor godt huset er isoleret. I et velisoleret hus skal man beregne 60-80W pr. m2.

Produkt specifikationer Olieradiator på hjul, 2000W

Farve hvid, sort
Materiale metal
Bredde 420 mm
Dybde 235 mm
højde 620

Olieradiator på hjul, maks 2000W

Olieradiator på hjul, maks 2000W

Varenr. 12-822460
Fri Fragt & 7 års Garanti!
Alle priser er ekskl. moms
Lagervare.	 Sendes inden for 24 timer.Lagervare. Sendes inden for 24 timer.
595 kr.