Menu

Kontormøbler

Hos Gerdmans er vi mere end bare sælgere af kontormøbler og konferencemøbler. For vi mener at skal et møbel være et godt kontormøbel bør det passe ind i kontoret, både til form og funktion. Derfor lægger vi vægt på god rådgivning og information, for at du som kunde skal føle fuld tilfredshed når du køber nye kontormøbler eller konferencemøbler, og så at du kan få glæde af kontormøblet mange år frem over. Gerdmans har mere end 70 års erfaring med indretning og vi stiller gerne vores kompetence til din rådighed, så du udnytter dine kontorlokaler bedst muligt og vælger kosteffektive løsninger som tager hensyn til både effektivitet, ergonomi og god smag.

Gerdmans har tillige et stort udvalg af ergonomiske konferencemøbler, specielt udvalgt til brug i miljøer som kræver mulighed for refleksion og eftertanke og gode steder at mødes. Vi har desuden et stort sortiment af kontormøbler til receptionen og loungen af høj kvalitet i moderne nordisk design. Vores brede og varierede sortiment finder du kontorstole, hæve sænkeborde, konferencestole, konferenceborde, whiteboards, skærmvægge og meget mere.

Vores projektafdeling hjælper dig gerne med kontorindretning og med at finde kontormøblerne som får funktion og design til at gå op i en højere enhed og således skabe et godt arbejdsmiljø for dig og dine kolleger. Det eneste du skal gøre, er at komme til os med dine ønsker, tanker og ideer.