Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Lysarmaturer med LED til kontor Akersund, dæmpbar

Spar penge med LED!

1 095 kr.
Altid fragtfrit!

Beskrivelse Lysarmaturer med LED til kontor Akersund, dæmpbar

Lysarmatur LED Norbotten til kontor, dæmpbar. Spar rigtig mange penge ved at udskifte dine gamle lysstofarmaturer med dette LED armatur. Lysarmaturet leveres med 5 meter ledning med eurostik samt 3 meter vajer til ophængning. Armatur: længde 1245 mm, bredde 100 mm, højde 76 mm. LED: 2x20 W, lysudbytte 6000 lumen. Varmt hvidt lys. Armaturet fås enten i aluminium eller hvidt.

For at opnå en ergonomisk arbejdsstilling når man arbejder ved skrivebordet, er det vigtigt med ret belysning. En god skrivebordslampe med den helt rigtige lysstyrke og som kan justeres øger dit velvære og effektiviteten på arbejdspladsen generelt. En korrekt skrivebordsbelysning lader kroppen slappe af og arbejde uhindret. Vi leverer mange forskellige modeller af LED skrivebordsbelysning, der skaber en behagelig atmosfære og en bedre arbejdsbelysning. Vort brede sortiment af LED kontorlamper indbefatter arkitektlamper, luplamper, svingbare lamper samt skrivebordslamper med bordfod eller skrueklemmebeslag samt LED lysarmaturer. Ja, der er en lampe for hver smag og hvert behov.

En god belysning på kontoret øger produktiviteten og velværet. Men den bidrager også til at spare energi og på den måde mindske CO2 trykket. En lille indsats og investering kan gøre stor forskel. Vi har et stort sortiment af lamper som imødekommer ethvert behov og enhver smag. For det er individuelt hvad man opfatter som en god skrivebordsbelysning. Det afhænger bl.a. af hvor godt ens syn er og hvad man arbejder med. Derfor er det en god ide at vælge en skrivebordslampe med mulighed for at justere lysstyrken og vælge enten varmt eller koldt lys. En dårlig skrivebordsbelysning kan let føre til en dårlig arbejdsstilling, som kan lede til spændinger samt ryg- og nakkesmerter. Det er vigtigt at have gode lysarmaturer, der giver et ensartet lys i hele rummet.

Lad os hjælpe dig med at finde den skrivebordslampe / det lysarmatur, der passer netop til dine behov. Kontakt os allerede i dag!

Produkt specifikationer Lysarmaturer med LED til kontor Akersund, dæmpbar

Materiale aluminium, plastik

Lysarmatur med LED til kontor Akersund, dæmpbar, hvid

Lysarmatur med LED til kontor Akersund, dæmpbar, hvid

Varenr. 12-486636
Spar penge med LED!
Alle priser er ekskl. moms
Leveringstid: 1–4 arbejdsdage
Altid fragtfrit!
1 095 kr.
Lysarmatur med LED til kontor Akersund, dæmpbar, aluminium

Lysarmatur med LED til kontor Akersund, dæmpbar, aluminium

Varenr. 12-486637
Spar penge med LED!
Alle priser er ekskl. moms
Leveringstid: 1–4 arbejdsdage
Altid fragtfrit!
1 095 kr.