Menu

Skærmvægge

Skærmvægge er et absolut must på det moderne aktivitetsbaserede storrumskontor. Det åbne kontorlandskab har sine fordele, bl.a. stor fleksibilitet. Men ulemperne er også til at få øje på: man forstyrres ofte af kolleger, som taler i telefon, er på hangout eller holder møde.

Det er derfor brug for at skabe rum, hvor man kan arbejde koncentreret og uforstyrret af støj og andre sanseindtryk, samt rum hvor man kan mødes, enten face to face eller i det virtuelle rum, uden at forstyrre de øvrige kolleger. Eller hvad med et læsehjørne, hvor man kan fordybe sig eller et loungeområde, hvor man kan hænge ud med kollegerne?

Det er her flytbare, lydabsorberende skærmvægge til kontoret komme ind i billedet, en kosteffektiv og fleksibel måde til afskærmning på kontoret. En lyddæmpende skærmvæg tjener som rumdeler, men sænker samtidigt lydniveauet på kontoret og i særdeleshed omkring skrivebordet. Det visuelle indtryk er også vigtigt, hvis man skal trives på arbejdspladsen. Skærmvæggene skal være tilpasset kontorets øvrige møbler, farven på væggene og så videre. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af skærmvægge, i forskellige størrelser, forskellige farver og med forskellig beklædning. Vi har med andre ord en skærmvæg til ethvert kontor og til enhver smag.

Skab et mødelokale midt i kontorlandskabet og uforstyrrede kontorarbejdspladser ved hjælp af vores moderne skærmvægge. Se også vores store udvalg af bordskærme.

per side
Visning
 varianter
Forskellige størrelser og farver, inkl ben

 72 varianter
afrundede hjørner

 72 varianter
lige hjørner

 27 varianter
med forskellige mønstre

 28 varianter
med sokkel

 28 varianter
med sokkel

 28 varianter
med sokkel

 varianter
H 100 mm, 2 farver

 31 varianter
til enkelt- eller tilbygningsskærm

 varianter
til 1 skærm

 varianter
til tilbygningsskærm

 varianter
sort

 varianter
krom eller sort

 12 varianter
flere farver

 varianter
flere farver