Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Skrivebordslamper LED Ribe med lysdæmper, hvid

Trinløs lysdæmper

395 kr.
Altid fragtfrit!

Beskrivelse Skrivebordslamper LED Ribe med lysdæmper, hvid

Skrivebordslampe LED Ribe er en stilren LED kontorlampe med trinløs lysdæmper og arm med to led. Bevægeligt lampehoved. Skrivebordslampen yder både koldt og varmt hvidt lys, som du kan kombinere, som det passer dig, da lampen har to typer LED-pærer. Kontorlampen har desuden USB-udtag, så du fx kan lade din mobil og touch-knapper til lysstyring. Længde på arm: 380 mm, på lampehoved 320 mm, LED-lampe: 8 W, lysudbytte 750 lumen. Godt arbejdslys.

For at opnå en ergonomisk arbejdsstilling når man arbejder ved skrivebordet, er det vigtigt med ret belysning. En god skrivebordslampe med den helt rigtige lysstyrke og som kan justeres øger dit velvære og effektiviteten på arbejdspladsen generelt. En korrekt skrivebordsbelysning lader kroppen slappe af og arbejde uhindret. Vi leverer mange forskellige modeller af LED skrivebordsbelysning, der skaber en behagelig atmosfære og en bedre arbejdsbelysning. Vort brede sortiment af LED kontorlamper indbefatter arkitektlamper, luplamper, svingbare lamper samt skrivebordslamper med bordfod eller skrueklemmebeslag samt LED lysarmaturer. Ja, der er en lampe for hver smag og hvert behov.

En god belysning på kontoret øger produktiviteten og velværet. Men den bidrager også til at spare energi og på den måde mindske CO2 trykket. En lille indsats og investering kan gøre stor forskel. Vi har et stort sortiment af lamper som imødekommer ethvert behov og enhver smag. For det er individuelt hvad man opfatter som en god skrivebordsbelysning. Det afhænger bl.a. af hvor godt ens syn er og hvad man arbejder med. Derfor er det en god ide at vælge en skrivebordslampe med mulighed for at justere lysstyrken og vælge enten varmt eller koldt lys. En dårlig skrivebordsbelysning kan let føre til en dårlig arbejdsstilling, som kan lede til spændinger samt ryg- og nakkesmerter. Det er vigtigt at have gode lysarmaturer, der giver et ensartet lys i hele rummet.

Lad os hjælpe dig med at finde den skrivebordslampe / det lysarmatur, der passer netop til dine behov. Kontakt os allerede i dag!

Produkt specifikationer Skrivebordslamper LED Ribe med lysdæmper, hvid

Farve hvid
Materiale stål, plastik

Skrivebordslampe LED Ribe med lysdæmper, hvid

Skrivebordslampe LED Ribe med lysdæmper, hvid

Varenr. 12-486622
Trinløs lysdæmper
Alle priser er ekskl. moms
Leveringstid: 1–4 arbejdsdage
Altid fragtfrit!
395 kr.