Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Skrivebordslamper LED Kronoberg med lysdæmper, sort

6-trins lysdæmper

995 kr.
Altid fragtfrit!

Beskrivelse Skrivebordslamper LED Kronoberg med lysdæmper, sort

Skrivebordslampe LED Kronoberg er en LED kontorlampe med 6-trins lysdæmper i et moderne design. Skrivebordslampen har et væld af funktioner. Kontorlampen har fx USB-udtag, så du kan lade din mobiltelefon. Skrivebordslampen har desuden kalender, ur og alarm, som kan aflæses på en LED-skærm på indersiden af armen. Kontorlampen har en 2-ledet arm med en længde på 400 mm. Lampehovedets længde er 380 mm. LED-lampe: 9 W, lysudbytte 500 lumen. Skrivebordslampen yder både koldt og varmt hvidt lys, som du kan kombinere, som det passer dig. Godt arbejdslys!

For at opnå en ergonomisk arbejdsstilling når man arbejder ved skrivebordet, er det vigtigt med ret belysning. En god skrivebordslampe med den helt rigtige lysstyrke og som kan justeres øger dit velvære og effektiviteten på arbejdspladsen generelt. En korrekt skrivebordsbelysning lader kroppen slappe af og arbejde uhindret. Vi leverer mange forskellige modeller af LED skrivebordsbelysning, der skaber en behagelig atmosfære og en bedre arbejdsbelysning. Vort brede sortiment af LED kontorlamper indbefatter arkitektlamper, luplamper, svingbare lamper samt skrivebordslamper med bordfod eller skrueklemmebeslag samt LED lysarmaturer. Ja, der er en lampe for hver smag og hvert behov.

En god belysning på kontoret øger produktiviteten og velværet. Men den bidrager også til at spare energi og på den måde mindske CO2 trykket. En lille indsats og investering kan gøre stor forskel. Vi har et stort sortiment af lamper som imødekommer ethvert behov og enhver smag. For det er individuelt hvad man opfatter som en god skrivebordsbelysning. Det afhænger bl.a. af hvor godt ens syn er og hvad man arbejder med. Derfor er det en god ide at vælge en skrivebordslampe med mulighed for at justere lysstyrken og vælge enten varmt eller koldt lys. En dårlig skrivebordsbelysning kan let føre til en dårlig arbejdsstilling, som kan lede til spændinger samt ryg- og nakkesmerter. Det er vigtigt at have gode lysarmaturer, der giver et ensartet lys i hele rummet.

Lad os hjælpe dig med at finde den skrivebordslampe / det lysarmatur, der passer netop til dine behov. Kontakt os allerede i dag!

Produkt specifikationer Skrivebordslamper LED Kronoberg med lysdæmper, sort

Farve sort
Armlængde 400 mm
Materiale metal

Skrivebordslampe LED Kronoberg med lysdæmper, sort

Skrivebordslampe LED Kronoberg med lysdæmper, sort

Varenr. 12-486633
6-trins lysdæmper
Alle priser er ekskl. moms
Leveringstid: 1–4 arbejdsdage
Altid fragtfrit!
995 kr.