Arbejde hjemme og på kontoret. Her er det nye arbejdsliv!

Nu går vi tilbage til det nye normale. Men hvad er det egentlig? Mange har længtes efter kontoret og arbejdskammeraterne, andre har opdaget fordelene ved at arbejde hjemmefra. De fleste ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener. Her er fremtidens kontor.

 

Med resultaterne i hånden ved vi, at der bliver arbejdet – også fra hjemmekontoret. I fremtiden vælger flere virksomheder at skifte til hybridkontor, viser trendundersøgelser. Kontoret bliver mere et aktivitetsbaseret mødested fremfor et sted, hvor vi udfører arbejdet dagligt. Lige nu ser vi en stor efterspørgsel på kontormøbler til hjemmekontorer samt fleksible arbejdspladser, der har fokus på at folk skal have det godt. Også på længere sigt.

Hjemmekontoret er kommet for at blive

En stol, et bord og lidt fred og ro rækker måske langt, men det er langt fra en holdbar løsning. Pas på din ryg, nakke, arme og hænder. Så kan hovedet bedre fungere. Et hæve sænkebord er en god start på dit ergonomiske arbejdsliv på hjemmekontoret. Match med en stol, der er lavet til længere sessioner. Kig blandt vores kontorstole, og du vil se, at de er mærket med den anbefalede siddetid. Variér gerne med en siddebold, så får du også styrket dine mavemuskler.

Fremtidens fleksible arbejdsliv

Hvad er egentlig et aktivitetsbaseret kontor? Vores indretningsarkitekter tegner på flere mødelokaler til hybridmøder, gruppearbejde, akustikløsninger og stillerum til dem, der gerne vil arbejde uforstyrret. Færre faste arbejdspladser, men det betyder ikke, at de er passé og forsvinder. Mennesker er sociale, og vi har behov for at ses til en snak over kaffemaskinen. Eller ved cafébordet på kontorets terrasse, når solen skinner.

Har du brug for hjælp til at indrette dit fremtidige kontor? Vi ved det meste om arbejdsglæde.

 

;