Hvorfor Gerdmans

 

Hvorfor Gerdmans?
Fordi vi holder hvad vi lover.

Vi ønsker er at du føler det både enkelt, nemt og bekvemt at handle hos os. Vores mål er at forbedre din hverdag med bedre arbejdspladser og god service. Vores servicepakke byder på store fordele for dig.

Altid Fragtfrit!

Vi er unikke med at levere fragtfrit. Hos Gerdmans kommer der ingen kedelige overraskelser i form af transport- eller emballageomkostninger. Hos os har vi ingen skjulte afgifter eller gebyrer. Du betaler udelukkende den pris som vi viser. Altid trygt og enkelt!

Altid 7 års garanti!

Gerdmans påtager sig kvalitetsansvar og finder holdbare løsninger til vores kunder. Vi tilbyder et bredt nordisk sortiment bestående af produkter med en lang levetid. Vi stiller altid høje krav til design, funktionalitet og kvalitet. Fra og med 2015 giver vi dig 7 års funktions - og materialegaranti på alle produkter. Med andre ord – vi tager kvaliteten alvorligt. Altid ærligt og enkelt!

Hurtig levering!

Størstedelen af vores sortiment har vi på lager i Sverige og vi sender altid vores lagervarer hurtigt frem til dig. Vi formidler også gerne hjælp til både montering og til indbæring. Ring blot til vores kundeservice. Dette betyder at du altid kan finde den helt rigtige løsning hos os, også selvom tiden er knap. Altid hurtigt og enkelt!

;