Menu

Ledige Stillinger

 

Specialist i SEM (Search Engine Marketing) og SAO/SAE til international koncerns salgskontor i Danmark

For vores kunde Gerdmans, der har sit danske salgskontor i Nivå i Nordsjælland, søger vi efter en specialist i Search Engine Marketing. Gerdmans markedsfører og sælger inventar til kontorer og lagerlokaler og har mere end 70 års erfaring i netop dette segment. Kvalitet og kundefordele er afgørende for virksomhedens og dens kunder, og de mere end 13.000 forskellige produkter sælges både som totalløsninger og som enkeltprodukter til private virksomheder og offentlige organisationer. Gerdmans i Norden er ejet af den tyske koncern Takkt AG og virksomhedens danske salgskontor beskæftiger lige nu 6 engagerede medarbejdere.

 

SEM-specialist:

Som den danske afdelings specialist i Search Engine Marketing vil du være en afgørende del af virksomhedens værdikæde. Du sikrer grundlæggende set, at virksomhedens har en effektiv og rationel annoncering på digitale platforme. Du sikrer ligeledes, at virksomhedens tilstedeværelse og placering online hele tiden udvikler sig og dermed, at dens onlinesalg øges. Du udformer kampagner og annoncer til de relevante online-markedsførings-kanaler. Med dine analyser af trafik, placering, tilstedeværelse, kampagneeffekter og andre nøgletal for kundernes online ageren, stiller du ledelsen i virksomheden i stand til at tage velbegrundede beslutninger om online strategi.

I dit arbejde er du nysgerrig og konstant undersøgende på nye online markedsføringsmuligheder og du arbejder løbende med Google Analytics, Google Ads og Facebook Ads.

I din funktion samarbejder du med nære, særdeles fagligt kompetente og engagerede kollegaer i lignende funktioner i Sverige, Norge og Finland, og i er som hold afgørende for hele organisationens onlinestrategi.

 

Din baggrund og kompetencer:

Afgørende for succes i ovenstående funktion er, at du har:

  • Solid erfaring med digital online markedsføring (SEO/SEA) og har igennem dine tidligere funktioner beviseligt øget virksomheders online salg væsentligt
  • Stærke erfaringer med Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads og andre Paid Socials
  • Som person er du analytisk, resultatorienteret, ærlig og tillidsfuld og har lyst til at være en del af et stærkt engageret team
  • Du taler og forstår dansk og engelsk

Virksomheden:

Hos Gerdmans bliver du en del af en økonomisk sund organisation i vækst. Der er stor frihed i organisationen til at finde nye kreative veje til målet. Igennem høj service skaber Gerdmans inspirerende arbejdsmiljøer og man har sin målgrupper primært på private SMV´er og offentlige organisationer. Virksomhedens kerneværdier er ”Tænk kunderne først”, ”Styrk andre”, ”Gør det bedre hver dag”, ”Tag ejerskab” og ”Fokus på fremgang” og det er afgørende, at du kan finde genklang i disse i dig selv. Virksomheden tilbyder stor fleksibilitet og mulighed for delvist arbejde pr. distance. Du får stor mulighed for at udvikle din faglighed indenfor Online Marketing i samarbejde med faglige kompetente kollegaer.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen så kontakt Per Maymann på per.maymann@hartmanns.dk eller 41211346. Samtaler tages løbende. 

------------------------------------------------------------

At arbejde hos Gerdmans

Gerdmans blev grundlagt i 1947 og er en både ekspansiv og succesfuld virksomhed, som via sit katalog og webshop sælger indretninger til såvel kontor, lager- og industriarbejdspladser i hele Skandinavien. Vi tilbyder vores kunder et stort og varieret udvalg på omkring 11.000 forskellige artikler - alt lige fra kontor- receptions- og cafe- møbler til pallevogne og fuldstændige komplette lagerreol løsninger. Kunderne spænder lige fra små, både private og offentlige virksomheder, til store kontraktkunder. Hovedkontoret og lageret ligger i Markaryd i Sverige, men derudover har vi salgskontorer i både Danmark, Norge og Finland.

Gerdmans ejes af TAKKT AG som er noteret på børsen i Frankfurt. Den årlige omsætning beløber sig til ca. 260 millioner DKK om året.