Menu

Ledige Stillinger

At arbejde hos Gerdmans

Gerdmans blev grundlagt i 1947 og er en både ekspansiv og succesfuld virksomhed, som via sit katalog og webshop sælger indretninger til såvel kontor, lager- og industriarbejdspladser i hele Skandinavien. Vi tilbyder vores kunder et stort og varieret udvalg på omkring 11.000 forskellige artikler - alt lige fra kontor- receptions- og cafe- møbler til pallevogne og fuldstændige komplette lagerreol løsninger. Kunderne spænder lige fra små, både private og offentlige virksomheder, til store kontraktkunder. Hovedkontoret og lageret ligger i Markaryd i Sverige, men derudover har vi salgskontorer i både Danmark, Norge og Finland.

Gerdmans ejes af TAKKT AG som er noteret på børsen i Frankfurt. Den årlige omsætning beløber sig til ca. 260 millioner DKK om året.

Vi har ingen ledige stillinger i Danmark nu. Send venligst din uopfordrede ansøgning.

 

Title

Publicerad

Description

Link ▶

 

Om Takkt AG

TAKKT er det førende B2B-postordrefirma for kontorindretning i Europa og Nordamerika. Koncernens varemærker er repræsenteret i over 25 lande. Datterselskabernes sortiment omfatter mere end 175.000 produkter inden for områderne virksomheds- og lagerindretning, klassiske og designorienterede kontormøbler og tilbehør samt reklamemateriale til såvel detailhandlen som restaurations- og hotelbranchen.

Læs mere ►