<

Menu

Plastkasser og beholdere til kontor, lager og værksted

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Plastkasser & Beholdere

Fri Fragt & 7 års Garanti!
 33 varianter
Fra 25 kr
med skråtstillede holdere, med eller uden bakker
 varianter
Fra 3.450 kr
Fri Fragt & Hurtig Levering!
 16 varianter
Fra 45 kr
volumen 22-200 l, blå, uden låg
 10 varianter
Fra 135 kr
med skråtstillede holdere, med eller uden bakker
 varianter
Fra 3.450 kr
med både små og store skuffer
 varianter
Fra 295 kr
til krævende miljøer
 varianter
Fra 995 kr
findes i forskellige modeller
 varianter
Fra 2.095 kr

Plastkasser og beholdere til kontor, lager og værksted

Mangler du plastkasser på lageret, værkstedet eller kontoret? Det er vigtigt med et velorganiseret lager eller kontor, hvorfor plastkasser og opbevaringskasser er en smart løsning, når der skal være styr på de mindre sager. På de fleste kontorer, værksteder og lagere er der mange små ting, som skal opbevares. Med en god organisering af de mindre sager, så får du et velfungerende arbejdsmiljø. Pladsen udnyttes optimalt og arbejdsprocesserne er lettere, når der er styr på tingene, så man ikke skal lede efter det, man skal bruge. I vores sortiment finder du kasser og bokse i mange størrelser, materialer og forme. Vi har helt sikkert den rigtige løsning til din arbejdsplads.

Plastkasser og opbevaringskasser til alle formål

Inden for lager og industri stilles der større og større krav til plastkasser og opbevaringskasser. De skal både være holdbare, nemme at rengøre samt findes i standardmål for nem håndtering. Vores lagerkasser og plastkasser kan modstå det meste og er gennemtænkt helt ned til den allermindste detalje for maksimal udnyttelse af volumen. Hos Gerdmans tilbyder vi et stort udvalg af plast- og opbevaringskasser, der er fremstillet af levnedsmiddelgodkendt og genanvendeligt polypropylen. Vores produkter er af høj kvalitet, holdbare samt nemme at rengøre og håndtere.

Har du spørgsmål til vores plastkasser og opbevaringsbokse?

Hos Gerdmans sidder vi klar til at hjælpe dig samt besvare dine spørgsmål. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til rådighed. Du er mere end velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller via vores chat. Vi bestræber os altid på at give dig den bedste rådgivning ud fra dine ønsker og behov. Når du handler hos os, så får du fri fragt samt 7 års garanti på alle produkter i vores sortiment.

Gå ikke glip af disse kategorier

Lagerkasser og plukkasser

Plastkasser med låg

Foldekasser