<

Menu

Lagerinventar & Værkstedsindretning

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Lagerinventar & Værkstedsindretning

Står du overfor en lager- eller værkstedsindretning? Eller har du brug for nyt lagerinventar eller værkstedsinventar? Her hos Gerdmans har vi alt inden for lagerindretning og værkstedsindretning samt inventar til industri. Når man indretter sit lager eller værksted, så er det vigtigt, at man har de helt rigtige møbler og inventar. Med de rette løsninger kommer der system og orden i tingene, som sikrer en god arbejdsplads med effektive arbejdsgange. I vores sortiment finder du alt fra større lagerreoler og transportvogne, som hjælper til en nem håndtering af større varer på lageret, til små plukkasser og stiger, som gør det hurtigt at finde de mindre varer frem. Sammen med dig skaber vi bedre arbejdspladser.

Værkstedsindretning og lagerindretning er vores ekspertise/h2>

Siden 1947 har vi beskæftiget os med at give vores kunder de bedste løsninger inden for lager- og værkstedsindretning med henblik på at løse deres behov, hvilket vi er stolte over. Derfor har vi alt inden for lagerindretning og værkstedsindretning, hvorfor du finder et stort udvalg af kvalitets møbler og inventar til lager, værksted og industri. Når du skal indrette lager og værksted, så stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed, så arbejdsgangene på dit lager eller værksted bliver så effektive, sikre og praktiske som overhovedet muligt.

Bliv inspireret til af vores udvalg inden for værkstedsinventar

God værkstedsindretning bidrager til et trygt og sikkert arbejdsmiljø på værkstedet - og ikke mindst giver det et effektivt værksted. Gerdmans tilbyder et stort udvalg af ergonomiske arbejdsborde og værkstedsborde, værksteds- og værktøjsskabe, bordvogne, løftegrej og meget andet, som du kan få brug for på dit værksted. Lad dig inspirere til at skabe en bedre arbejdsplads på værkstedet.

Har du brug for hjælp til værkstedsindretning, lagerindretning eller lagerinventar?

Har du et lager, værksted, industrilokale eller omklædningsrum, der skal indrettes, hjælper vores projektafdeling dig gerne med at få funktion og effektivitet til at gå op i en højere enhed. Tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans, på telefon, chat eller mail, og vi hjælper dig til at finde det værksteds- og lagerinventar som er skræddersyet til netop din virksomhed. Husk, at du altid får 7 års garanti og fri fragt, uanset hvad du køber. Desuden giver vi 30 dages returret på alle køb og sender det meste inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du søgte efter? Så ring os og tal med en af vores servicemedarbejdere. Vi har muligvis andre alternativer som ikke vises på hjemmesiden. Det er bare at spørge!

Gå ikke glip af disse kategorier

Værkstedsinventar

Stålreoler

Palleløftere og Løfteborde

Plastkasser og beholdere