Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Tips & guides

Vores guide til omklædningsrum

Læs artiklen – Et omklædningsskab er oftest det første der møder medarbejderne, når de møder ind om morgenen, og den sidste ting de ser, inden de forlader deres arbejdsplads. Det er med andre ord ekstra vigtigt for medarbejdertilfredsheden at have et pænt og rydeligt omklædningsrum med moderne omklædningsskabe, for hvem har lyst til at starte og afslutte dagen, med et omklædningsskab, som ikke slår til? Hos Gerdmans har vi sammensat en lille guide, som kan hjælpe dig med at vælge dit næste omklædningsskab. Denne indeholder alt du behøver tænke på, for at opnå det bedst mulige omklædningsrum på arbejdspladsen.

Guide til at vælge skrivebordslampe og kontorarmatur

Læs artiklen – Med den rette skrivebordslampe og det rette kontorarmatur forbedrer du arbejdsmiljøet, skåner miljøet og sparer penge. Vi har lavet en lille guide til god kontorbelysning, som hjælper dig med at forbedre din belysning på arbejdet, og som indeholder alt du behøver tænke på.

En lagerreol præcis som du vil ha den

Læs artiklen – For at gøre det lettere for dig som kunde at finde frem til præcis den reol som du ønsker, har vi lanceret en reolkonfigurator på vores hjemmeside. Med vores reolkonfigurator kan du nemt bygge en fiks og færdig reol, præcis sådan som du ønsker den skal se ud!

Sådan vælger du det rigtige skrivebord

Læs artiklen – Ved at tænke ergonomisk omkring arbejdsoverfladerne på jobbet skaber du betingelserne for et godt arbejdsmiljø. Sidder du stille hele dagen lang, mister du en masse energi. Desuden sænkes dit arbejdstempo, dit fokus og din koncentration. Det er derfor vigtigt at have et alternativ til de lange siddeperioder. Med et hæve sænke skrivebord kan du nemt varierer din arbejdsstilling, skabe bevægelse og energi, samtidigt med at du arbejder! Dit skrivebord bliver det værktøj, der giver dig og din krop den helt rigtige arbejdsstilling og forbedrer dit arbejdsmiljø. Vi har udarbejdet en guide der hjælper dig med at vælge det helt rigtige skrivebord, med alt hvad du har brug for at vide!

Sådan skaber du et sikkert arbejdsmiljø på lageret

Læs artiklen – Danske arbejdspladser er som regel kendetegnet af en meget høj sikkerhed sammenlignet med andre lande i Europa. Man skal dog ikke hvile på laurbærene. For arbejdet med sikkerhed på arbejdspladsen er noget man aldrig bliver færdig med. På Gerdmans har vi altid haft som mål, i samarbejde med kunden, at skabe bedre arbejdspladser. Vi ønsker nemlig at vores kunder skal føle sig trygge på arbejdspladsen. Her følger nogle tips til hvordan du aktivt kan skærpe sikkerheden på din arbejdsplads ved hjælp af vores sikkerhedsprodukter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Læs artiklen – Nu begynder udendørssæsonen, og havemøblerne kan have brug for en kærlig hånd. Hvordan du vedligeholder og plejer dine udendørs møbler, er helt afgørende for hvor længe de holder. Her er vores tips til, hvordan du vedligeholder dine udendørs møbler, så du kan have glæde af dem i mange år fremover!

Kontoropbevaring – smarte opbevaringsløsninger til kontoret

Læs artiklen – Papir som ligger og flyder, kaffekopper som aldrig bliver fjernet, rod alle vegne – det er ikke underligt, at man ikke får noget fra hånden, når det roder på kontoret. Smarte løsninger til kontoropbevaring kan gøre din arbejdsdag lidt lettere.

Trends fra Møbelmessen i Stockholm

Læs artiklen – Verdens største messe for nordisk møbeldesign og lysdesign, Stockholm Furniture & Light Fair 2019, er løbet af stablen. Messen er et must for alle der interesserer sig for møbler og indretning. Forelæsninger, udstillinger og workshops giver en forsmag på tendenserne i de kommende år. Gennemgående indretningstrends i 2019 er træ af alle slags, bløde strømlinjeformede møbler, skandinavisk og japansk formsprog samt bæredygtigt design. Farve-trends 2019 går i retning af dæmpede jordnære farver, grøn og rav. Vi fra Gerdmans har været på møbelmessen for at lade os inspirere, og vi vil selvfølgelig gerne dele vores indtryk med dig!

Start det nye år rigtigt op!

Læs artiklen – ”New Year, New Me” er en talemåde der ofte anvendes i begyndelsen af året. Men hvorfor udelukkende begrænse sig til det personlige plan? Jobbet kan jo også have behov for en ny, frisk start! Her får du et par nyttige tips til lidt nytænkning i 2019, så du også på din arbejdsplads kan opnå en god start på det nye år!

Sådan vælger du det rigtige arbejdsbord!

Læs artiklen – Har du brug for et nyt arbejdsbord? Med vores enkle guide bliver det meget nemmere for dig at vælge rigtigt og få det arbejdsbord / værkstedsbord der matcher netop dine behov!