Tips & guides

Guide: Tips til et bedre lydmiljø på kontoret

Læs artiklen  – Åbne kontormiljøer og hybridarbejdspladser er herligt, når det kommer til det sociale og samarbejdet. Men baggrundsstøj skaber forstyrrelser og gør det sværere, når du skal koncentrere dig. Akustik handler om at fange unødvendig støj. Gerdmans satser på stillerum med lydisolerende vægge samt moderne og veldesignede lydabsorbenter.

Vælg den rette reol til din arbejdsplads

Læs artiklen  – Gerdmans har et bredt sortiment af reoler til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hvad skal din reol kunne klare? Hvilket miljø skal lagerreolen være i? Måske har du brug for mere lagerkapacitet i fremtiden? Her er nogle gode tips!

En tom og forladt foyer fra 80’erne fik nyt liv

Læs artiklen  – Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, siger Eija Lindberg hos Nolato. Med de rigtige idéer, indretningshjælp og produkter skabte Gerdmans en ny social og populær lounge i Nolatos entré. Til spontane møder, større forsamlinger, kaffepauser mm.

Arbejde hjemme og på kontoret. Her er det nye arbejdsliv!

Læs artiklen  – Nu går vi tilbage til det nye normale. Men hvad er det egentlig? Mange har længtes efter kontoret og arbejdskammeraterne, andre har opdaget fordelene ved at arbejde hjemmefra. De fleste ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener. Her er fremtidens kontor.

En terrasse på arbejdet. Oasen i løbet af arbejdsdagen.

Læs artiklen  – Hvad er bedst ved virksomhedens terrasse? Morgenkaffen før telefonerne ringer? Frokostpausen med mumlen fra kollegaer? Kaffepausen, når energien begynder at dale? Vi har udendørsmøbler, der booster din arbejdsplads.

Hvordan indstiller jeg kontorstolen korrekt? – Alt om indstilling og funktioner

Læs artiklen  – Når du har fundet en god kontorstol, så er det vigtigt, at du tilpasser stolen til din krop. På denne måde får du mest muligt ud af stolen og alle de ergonomiske funktioner, der holder energien på toppen hele dagen. Læn dig tilbage og kig på vores guide. Gerdmans har kontorstole til alle behov.

Sådan vælger du den rigtige kontorstol

Læs artiklen  – Mange af os sidder på en kontorstol op til 7-8 timer hver dag. Hvor mange timer sidder du på din arbejdsdag? Og hvordan sidder du? Siden 1947 har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde den helt rigtige kontorstol, som reducerer risikoen for belastningsskader samt ryg- og nakkeproblemer. Gerdmans guide hjælper dig med at finde den helt rigtige kontorstol til dig.

4 hurtige tips til en bedre ergonomi i arbejdsdagen

Læs artiklen  – Med mange timer foran computeren på vores skriveborde, så er det vigtigt, at vi har den rette ergonomi for ikke at slide kroppen unødigt op. Bliv klogere på, hvordan du kan få en bedre ergonomi på din arbejdsdag, så du får mere energi og passer på din krop!

De største trends indenfor kontor i 2022

Læs artiklen  – Hvis der er en ting, som vi har lært de sidste par år, så er det at grænserne, for hvor vi arbejder, er blevet udvisket stykke for stykke. Det er ikke længere vigtigt, at vi er på kontoret hele tiden – nu skal vi også have mulighed for at arbejde hjemmefra på en nem og effektiv måde. Så hvilke trends ser vi for 2022, når vi snakker kontormøbler? Her er vores bud!

Husk dette, når vinteren kommer!

Læs artiklen  – Når sneen begynder at falde, så stiger risikoen for skrid- og faldulykker. Både ældre og unge kan blive påvirket, hvis uheldet er ude. Hvert år er der mange, som kommer til skade i forbindelse med glatføreulykker. Det gør sig især gældende på fortove, stier og veje. Derfor er det vigtigt, at du, som ejendomsejer, passer på dit udemiljø på den rette måde ved en grundig snerydning og saltning. Vi hos Gerdmans har alt, hvad du skal bruge for at klare snerydning og afisning denne vinter. Sammen skaber vi bedre arbejdspladser!