Tips & guides

Sådan vil vi arbejde i 2023: Næste generations kontorindretning

Læs artiklen  – For at kunne tiltrække fremtidens medarbejdere bliver fleksibilitet endnu vigtigere. 70-75% vælger en hybrid arbejdsplads med faste dage på hjemmekontoret og den resterende arbejdstid på kontoret sammen med kollegaer. Så hvordan indretter vi os bedst for at få mest muligt ud af kontorlokalerne?

Ny Höganäs: Premium kontorstol med ergonomi i verdensklasse

Læs artiklen  – At være aktivt siddende er ofte forbundet med en sadelstol, balancetaburet eller lignende, hvor kroppens muskler aktiveres. Men du kan også roligt læne dig tilbage i en kontorstol og stadig sidde aktivt. Den nye Höganäs serie byder på førsteklasses funktionalitet, ergonomi og design. Og som lavet til at passe dig.

Den rette belysning på kontoret: Hold energien oppe og forbruget nede

Læs artiklen  – Hvor vigtig er belysningen på kontoret? Meget vigtig. Til dels for at skabe et behageligt lysmiljø, og dels for at kunne holde energien og koncentrationen oppe på arbejdspladsen. Så skru op for lyset, men brug økonomiske lyskilder. LED bruger 85% mindre energi end traditionelle glødepærer.

Har du brug for mere opbevaring på kontoret? Design og byg din egen Benna

Læs artiklen  – Det er sjovere på arbejdet, hvis der er styr og orden på tingene. Struktur, så det, du bruger ofte, er let tilgængeligt. Tænk også gerne på, hvad du vil vise frem, og hvad du helst vil gemme væk? Skal opbevaringen passe ind eller skille sig ud? Benna reolserien er usædvanlig fleksibel, og du bestemmer selv, hvordan den skal se ud. Lad os komme i gang!

Hvad er det, der gør, at du trives på arbejdet?

Læs artiklen  – Måske er det arbejdskammeraterne og det sociale mødested, indretningen eller det hyggelige lydmiljø? Følelsen af at være tilfreds, når arbejdsdagen er slut? Det er forskelligt for alle mennesker. Gerdmans har alt til en gladere, smukkere og mere effektiv arbejdsplads. Du får gratis professionel indretningshjælp til at opnå helheden.

Guide: Tips til et bedre lydmiljø på kontoret

Læs artiklen  – Åbne kontormiljøer og hybridarbejdspladser er herligt, når det kommer til det sociale og samarbejdet. Men baggrundsstøj skaber forstyrrelser og gør det sværere, når du skal koncentrere dig. Akustik handler om at fange unødvendig støj. Gerdmans satser på stillerum med lydisolerende vægge samt moderne og veldesignede lydabsorbenter.

Vælg den rette reol til din arbejdsplads

Læs artiklen  – Gerdmans har et bredt sortiment af reoler til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hvad skal din reol kunne klare? Hvilket miljø skal lagerreolen være i? Måske har du brug for mere lagerkapacitet i fremtiden? Her er nogle gode tips!

En tom og forladt foyer fra 80’erne fik nyt liv

Læs artiklen  – Det er vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, siger Eija Lindberg hos Nolato. Med de rigtige idéer, indretningshjælp og produkter skabte Gerdmans en ny social og populær lounge i Nolatos entré. Til spontane møder, større forsamlinger, kaffepauser mm.

Arbejde hjemme og på kontoret. Her er det nye arbejdsliv!

Læs artiklen  – Nu går vi tilbage til det nye normale. Men hvad er det egentlig? Mange har længtes efter kontoret og arbejdskammeraterne, andre har opdaget fordelene ved at arbejde hjemmefra. De fleste ønsker at kombinere det bedste fra begge verdener. Her er fremtidens kontor.

En terrasse på arbejdet. Oasen i løbet af arbejdsdagen.

Læs artiklen  – Hvad er bedst ved virksomhedens terrasse? Morgenkaffen før telefonerne ringer? Frokostpausen med mumlen fra kollegaer? Kaffepausen, når energien begynder at dale? Vi har udendørsmøbler, der booster din arbejdsplads.

;