Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Tips & guides

Kontoropbevaring – smarte opbevaringsløsninger til kontoret

Læs artiklen – Papir som ligger og flyder, kaffekopper som aldrig bliver fjernet, rod alle vegne – det er ikke underligt, at man ikke får noget fra hånden, når det roder på kontoret. Smarte løsninger til kontoropbevaring kan gøre din arbejdsdag lidt lettere.

18. marts 2019

Trends fra Møbelmessen i Stockholm

Læs artiklen – Verdens største messe for nordisk møbeldesign og lysdesign, Stockholm Furniture & Light Fair 2019, er løbet af stablen. Messen er et must for alle der interesserer sig for møbler og indretning. Forelæsninger, udstillinger og workshops giver en forsmag på tendenserne i de kommende år. Gennemgående indretningstrends i 2019 er træ af alle slags, bløde strømlinjeformede møbler, skandinavisk og japansk formsprog samt bæredygtigt design. Farve-trends 2019 går i retning af dæmpede jordnære farver, grøn og rav. Vi fra Gerdmans har været på møbelmessen for at lade os inspirere, og vi vil selvfølgelig gerne dele vores indtryk med dig!

18. februar 2019

Start det nye år rigtigt op!

Læs artiklen – ”New Year, New Me” er en talemåde der ofte anvendes i begyndelsen af året. Men hvorfor udelukkende begrænse sig til det personlige plan? Jobbet kan jo også have behov for en ny, frisk start! Her får du et par nyttige tips til lidt nytænkning i 2019, så du også på din arbejdsplads kan opnå en god start på det nye år!

23. januar 2019

Sådan vælger du det rigtige arbejdsbord!

Læs artiklen – Har du brug for et nyt arbejdsbord? Med vores enkle guide bliver det meget nemmere for dig at vælge rigtigt og få det arbejdsbord / værkstedsbord der matcher netop dine behov!

22. oktober 2018

5 tips til et inspirerende kontor

Læs artiklen – Hvis du bruger mange timer bag skrivebordet, er et inspirerende kontormiljø vigtigt både for din produktivitet og dit velbefindende. Her er nogle tips til, hvad du med fordel bør overveje når du indretter dit kontor.

27. august 2018

Sådan forbedrer du lydmiljøet

Læs artiklen – Træt af støj på kontoret? Lyd er som vand – den trænger ind gennem selv de mindste sprækker. Heldigvis er der en del forskellige løsninger på problemet - alt lige fra at indrette med bløde materialer til at dæmpe med lydabsorbenter i form af skærmvægge og bordskærme. Støj på kontoret er desværre et almindeligt problem. Selv de mindste forstyrrelser kan virke stressende, bryde koncentrationen og forstyrre præstationsevnen. Her får du nogle nyttige tips til effektiv støjdæmpning på kontoret.

26. juni 2018

5 tips til bedre møder

Læs artiklen – Det moderne samfund er i stadig bevægelse og tempoet er højt. Arbejdsdagen er uforudsigelig, og man skal ofte agere hurtigt og kunne improvisere. Flere og flere virksomheder satser derfor på en aktivitetsbaseret kontorindretning. Vi giver dig fem tips til, hvordan du enkelt kan tilpasse kontoret efter tidens krav til spontane og effektive møder.

24. april 2018

En guide til din kontorstols ergonomiske funktioner

Læs artiklen – Synkron vip, free float??? Det kan virke kompliceret med alle de forskellige indstillingsmuligheder en moderne kontorstol byder på. Vi har samlet de mest gængse begreb fra kontorstolens verden i en lille oversigt. Så er du lidt bedre klædt på til at vælge den stol som passer netop dig.

13. marts 2018

Sådan indstiller du din kontorstol - en guide

Læs artiklen – En kort og enkel guide, som på få minutter kan hjælpe dig til at indstille din kontorstol, så du får fuld gavn af alle ergonomiske indstillingsmuligheder.

7. marts 2018

Hvem er du på kontoret?

Læs artiklen – Der findes ikke to mennesker, der er ens, men alligevel ser arbejdspladser stort set alle ens ud. Det bør der gøres noget ved! Derfor vil vi slå et slag for det helt personligt indrettede kontor, der betyder at du indretter dit kontor på en måde, der passer dit temperament, så du kan koncentrere dig om at præstere maks. Så , hvad ville gøre forskellen for dig? En behagelig og ergonomisk siddebold? En skærmvæg der absorberer støjen? Eller ... hvad med et løbehjul? ;-) Uanset hvad du nu står og måtte mangle til din arbejdsplads, så finder du det her hos os på gerdmans.dk – helt enkelt!

11. september 2017