Tips & guides

Sådan forebygger du smittespredning på arbejdspladsen

Læs artiklen  – På nuværende tidspunkt er det vigtigt at tænke over, hvad du kan gøre på din arbejdsplads for at forhindre og undgå smittespredning. Det handler måske om at holde afstand fra hinanden eller sørge for en ordentlig beskyttelse af det personale, hvis arbejde er særligt udsat? Vi hos Gerdmans har netop de produkter, der effektivt hjælper med at forhindre smittespredning og her giver vi dig også lige en række gode tips til, hvordan du anvender disse allermest optimalt.

Bedste måde at arbejde hjemmefra

Læs artiklen  – Flere og flere mennesker har byttet deres daglige arbejdsplads på kontoret ud med at arbejde hjemmefra, og med den nye hverdag kommer nye udfordringer. Hvordan arbejder du effektivt når du ikke er på kontoret, og hvordan får du orden og struktur på dine arbejdsopgaver? Her giver vi dig vores bedste tip til at skabe en bedre arbejdsplads derhjemme.

Trends fra Stockholm Furniture og Light Fair 2020

Læs artiklen  – Nu er Stockholm Furniture & Light Fair messen 2020 løbet af stablen, og Gerdmans var naturligvis på besøg med henblik på at aflæse de nyeste trends samt opdyrke og udvikle endnu flere nye og spændende samarbejdskonstellationer. Det har været intense dage med mange stærke og positive indtryk. Her giver vi vores syn på de mest inspirerende trends fra messen.

Brancheførende virksomhed valgte Gerdmans løsninger

Læs artiklen  – På vejen til fortsat ekspansion og rejsen mod at blive en milliardvirksomhed, har den kendte trailerproducent Brenderup opbygget et nyt anlæg med produktion og kontorer i Stigamo lige syd for Jönköping. Med på denne vækstrejse har Gerdmans vundet tilliden til aktivt at medvirke ved indretningen af firmaets nye kontor.

Ny indretning i personaleområderne er en investering i medarbejderne

Læs artiklen  – De rigtige produkter, praktiske løsninger og et ergonomisk bedre arbejdsmiljø. Da en af Sveriges største dagligvarekøbmænd, Tommy Fransson hos ICA Maxi Stormarked, fra ”Flygstaden” i Halmstad, fornyede kontorer, konferencerum og forskellige personaleområder, valgte han at gøre det i samarbejde med Gerdmans.

Tips til køb af whiteboard tavle

Læs artiklen  – En whiteboard tavle er i dag nærmest standardinventar på alle kontorer, klasseværelser og konferencelokaler. Når man har brug for noget at skrive på, for at visualisere tanker og idéer, er en whiteboard tavle det helt perfekte tilbehør! Med en whiteboard tavle får du plads til at udfolde din kreativitet fuldt ud. Hvilken type tavle, du skal vælge, afhænger meget af, hvilke krav du stiller til din tavle: Hvor ofte skal den bruges i løbet af dagen? Hvordan skal den bruges? Hvor skal den bruges? Vi har derfor fremstillet en kortfattet whiteboard tavle-guide, der hurtigt hjælper dig videre med nemmere at finde netop den tavle, der bedst opfylder dine behov og også fortæller dig, hvordan du nemmest vedligeholder den fremadrettet!

Sådan vælger du det rigtige pengeskab, sikkerhedsskab og dokumentskab

Læs artiklen  – Til opbevaring af værdigenstande, vigtige dokumenter, kontrakter og andre vigtige ting er det nødvendigt at have et sikkerhedsklassificeret pengeskab, sikkerhedsskab eller dokumentskab. Denne type skabe har et utal af anvendelsesområder og giver dig muligheden for at opnå en mere tryg og sikker opbevaring. Et solidt sikkerhedsklassificeret og brandklassificeret skab er ind i mellem et krav fra et forsikringsselskab for at opbevaringen af værdier anses for sikker og tryg nok til at blive forsikret. Derudover kan der også forekomme visse lovmæssige krav, der kræver klassificeret opbevaring af en eller anden art. Det er derfor vigtigt at man har et godkendt skab, man kan stole på! Vi har derfor udarbejdet en kortfattet guide, der giver dig al den viden, du behøver, for at vælge det rigtige skab til netop din virksomhed.

Vores guide til omklædningsrum

Læs artiklen  – Et omklædningsskab er oftest det første der møder medarbejderne, når de møder ind om morgenen, og den sidste ting de ser, inden de forlader deres arbejdsplads. Det er med andre ord ekstra vigtigt for medarbejdertilfredsheden at have et pænt og rydeligt omklædningsrum med moderne omklædningsskabe, for hvem har lyst til at starte og afslutte dagen, med et omklædningsskab, som ikke slår til? Hos Gerdmans har vi sammensat en lille guide, som kan hjælpe dig med at vælge dit næste omklædningsskab. Denne indeholder alt du behøver tænke på, for at opnå det bedst mulige omklædningsrum på arbejdspladsen.

Guide til at vælge skrivebordslampe og kontorarmatur

Læs artiklen  – Med den rette skrivebordslampe og det rette kontorarmatur forbedrer du arbejdsmiljøet, skåner miljøet og sparer penge. Vi har lavet en lille guide til god kontorbelysning, som hjælper dig med at forbedre din belysning på arbejdet, og som indeholder alt du behøver tænke på.

En lagerreol præcis som du vil ha den

Læs artiklen  – For at gøre det lettere for dig som kunde at finde frem til præcis den reol som du ønsker, har vi lanceret en reolkonfigurator på vores hjemmeside. Med vores reolkonfigurator kan du nemt bygge en fiks og færdig reol, præcis sådan som du ønsker den skal se ud!

;