Gerdmans realiserede ideen om en kreativ arbejdsplads

Piab kundcase

”Innovationer er hjertet i virksomheden. Vi ønskede en arbejdsplads, der tillader kreativt arbejde og tiltrækker fremtidens medarbejdere. Gerdmans projektteam er kommet med den helt rigtige følelse”, siger Fredrik Thuman som er R&D Direktør.

 

Da Piab flyttede til sit nye totalrenoverede hovedkontor, fik Gerdmans til opgave at optimere udviklingsafdelingens nye laboratorium. Det nye hovedkontor er arbejdsplads for i alt 120 medarbejdere, som består af forretningsledelse, IT, HR, marketing, indkøb, produktionsplanlægning og udviklingsafdeling.

 

”Vi har fået tre gange så meget laboratorieplads på hele to etager. Fra starten var tanken at flytte det vi havde, og så supplere med det vi skulle bruge af arbejdsborde og reoler. Så prøvede vi at visualisere hvad vi virkelig ville have- et fedt tech lab!”

piab kundcase 2

Gerdmans var det oplagte valg


Kreative øjne og ideer var påkrævet for at opnå en ensartet stil med den rigtige fornemmelse. Gerdmans tilbyder et stort udvalg af møbler og udstyr, men også gratis indretningshjælp.

”Gerdmans var allerede en etableret leverandør hos os. Da vi skulle lave laboratoriemiljøerne om, vidste vi, hvem vi ville arbejde med. Ida Svantesson, som er projektsælger hos Gerdmans, har coachet og udfordret os og kommet med hurtige svar, nye ideer og løsninger.”

piab kundcase 4

Vejen til en minimalistisk og harmonisk arbejdsplads


Gerdmans fangede vores tanker samt ønsker og tog alle målene med. Derefter blev der skitseret en ensartet og funktionel indretning. Gerdmansreolen i forskellige højder og dybder optimerer hver centimeter, lås bare metallåger, sidestykker, opbevaringskasser i forskellige designs og størrelser, arbejdsborde – alt sammen i samme grå nuance.

piab kundcase 5

”Samarbejdet har været flydende gennem hele forløbet med Gerdmans. Nogle gange har der været behov for specialløsninger, og så har Ida løst det og gjort det nemt for os. Resultatet er minimalistisk og rent, men samtidig hyggeligt og harmonisk. Orden og at tingene har faste pladser, har gjort os mere effektive. Vi bruger ikke tid på at lede efter udstyr og værktøj.”


Fredrik Thuman, R&D Direktør, Piab

piab kundcase 6

Om Piab: Sven Tell var fascineret af tallet pi og udviklede en unik cirkelpasser. Virksomheden fik navnet “Pi” og “AB”. Siden starten i 1951 har innovationer til industriel automation stået i kø. Svens søn Peter Tell opfandt det første vakuumprodukt, som blev starten på ekspansionen ud i verden. I dag har virksomheden næsten 200 patenter og 1200 ansatte i mere end 100 lande. Hovedkontoret ligger i Danderyd udenfor Stockholm.

 


Kontakt os 
salg@gerdmans.dk
+45 24 27 99 07

;