<

Menu

Plastkasser med låg, Opbevaringskasser Plast og Stabelkasser.

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
SmartStore Classic, plastkasse med låg, fødevaregodkendt
 16 varianter
Fri Fragt & Hurtig Levering!
 • Basis model
 • Stabelbare
 • Overskuelig opbevaring
Transportkasser plast Integra, stabelbar
 varianter
Med indbygget låg
 • Plus model
 • Kan stables / stakkes
 • Med indbygget låg, der kan plomberes.
Stabelkasser, vendbare, af fødevaregodkendt PP
 36 varianter
Fri Fragt & Hurtig Levering!
 • Plus model
 • Kan stables / stakkes
 • Fødevaregodkendt
FlipBox sammenklappelig termoboks
både til koldt og varmt
 • Både til koldt og varmt
 • Sammenklappelig
 • Stablingsbar
Stålreol Falster med Plastkasser SmartStore Classic
 varianter
Forskellige antal plastkasser
 • Plus model
 • Samles uden skruer og værktøj
 • Med slidstærke galvaniserede hylder

Plastkasser med låg, Opbevaringskasser Plast og Stabelkasser.

Plastkasser med låg er en perfekt opbevaringsløsning. En opbevaringskasse i plast med låg beskytter indholdet mod støv og andet snavs, og gør det enkelt at finde det man leder efter. Plastkasser med låg og stabelkasser hjælper dig til at få en velgennemtænkt opbevaringsløsning og god orden i din virksomhed. Sammen skaber vi bedre arbejdspladser!

Tips til gode opbevaringsløsninger ved hjælp af plastkasser med låg

Vores opbevaringskasser er gennemtænkte indtil mindste detalje og er fremstillede af de bedste materialer, så du kan have glæde af dem i mange år. Men hvordan når man frem til en god opbevaringsløsning? Begynd med at kassere alt det du ikke skal beholde. Når du nu står med det som skal opbevares må du bestemme dig for hvor mange plastkasser med låg du får brug for og hvilken størrelse plastkasse, der passer til det du skal opbevare. Herefter fortsætter du efter parolen: En plads til hver ting og hver ting på sin plads. Opbevar småting i mindre opbevaringskasser i plast, så er de lettere at finde når du skal bruge dem. Eller brug eventuelt de indsatser du kan købe til SmartStore plastkasserne, som inddeler opbevaringskassen i mindre enheder. Er tingene ordnede og sorterede minimerer det tiden og energien du skal bruge på at finde dem når du skal bruge dem. Opmærk gerne opbevaringskasserne så du enkelt og hurtigt kan finde den plastkasse du leder efter. Er plastkasserne opmærkede bliver det også enklere at lægge ting tilbage i ret plastkasse.

Stort udvalg af stabelkasser og opbevaringskasser i plast

Vi har opbevaringskasser i plast og plastkasser med låg i de kendte mærker som fx SmartStore. SmartStore Classic er en transparent opbevaringskasse med låg, som fås i alle størrelser til ethvert behov, lige fra små plastkasser til store plastkasser. Eftersom plastkasserne er gennemsigtige er det enkelt at se hvad der er i kasserne uden at man behøver at løfte på låget. Plastkasserne i SmartStore-serien er udstyret med integrerede håndtag, hvilket gør at de er enkle at flytte rundt på. Tilbehør i form af forskellige indsatser gør at du kan få god orden i dine opbevaringskasser.

Transportkasser i plast

Hvis du har brug for at sikre at indholdet i en transportkasse kommer frem uden at nogen har åbnet kassen eller rørt ved indholdet, er en transportkasse som kan plomberes løsningen. Her anbefaler vi transportkassen Integra med integreret låg, der kan stables når den er i brug og stakkes når den er tom og går retur.

Har du spørgsmål vedrørende plastkasser med låg, opbevaringskasser eller stabelkasser?

Er du usikker med hensyn til hvilke plastkasser med låg, opbevaringskasser i plast eller stabelkasser som passer til dit behov? Tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans, på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne. Hos os får du altid 7 års garanti og fri fragt, uanset hvad du køber. Desuden giver vi 30 dages returret på alle køb og sender det meste inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du søgte efter? Så ring os og tal med en af vores servicemedarbejdere. Vi har muligvis andre alternativer som ikke vises på hjemmesiden. Det er bare at spørge!