Tips & guides

En guide til din kontorstols ergonomiske funktioner

Læs artiklen  – Synkron vip, free float??? Det kan virke kompliceret med alle de forskellige indstillingsmuligheder en moderne kontorstol byder på. Vi har samlet de mest gængse begreb fra kontorstolens verden i en lille oversigt. Så er du lidt bedre klædt på til at vælge den stol som passer netop dig.

Sådan indstiller du din kontorstol - en guide

Læs artiklen  – En kort og enkel guide, som på få minutter kan hjælpe dig til at indstille din kontorstol, så du får fuld gavn af alle ergonomiske indstillingsmuligheder.

Hvem er du på kontoret?

Læs artiklen  – Der findes ikke to mennesker, der er ens, men alligevel ser arbejdspladser stort set alle ens ud. Det bør der gøres noget ved! Derfor vil vi slå et slag for det helt personligt indrettede kontor, der betyder at du indretter dit kontor på en måde, der passer dit temperament, så du kan koncentrere dig om at præstere maks. Så , hvad ville gøre forskellen for dig? En behagelig og ergonomisk siddebold? En skærmvæg der absorberer støjen? Eller ... hvad med et løbehjul? ;-) Uanset hvad du nu står og måtte mangle til din arbejdsplads, så finder du det her hos os på gerdmans.dk – helt enkelt!

En fleksibel reol i alle miljøer!

Læs artiklen  – Uanset hvad I skal lagre eller opbevare, så er FLEX reolsystemet altid velegnet. Vælg den ønskede højde, længde og dybde samt antal hylder helt efter jeres personlige behov. Desuden kan du anbringe hylderne præcis som du ønsker det. Har du en arbejdsbænk i dag? Ellers kan en sådan nemt integreres i din FLEX reol og give dig plads til dit værktøj, plukskuffer eller andre småting. Vi vil vove den påstand at FLEX er markedets mest fleksible reolsystem!

Giv dig selv mere plads

Læs artiklen  – Her hos Gerdmans ved vi hvor rart det føles, når ens skrivebord er overskueligt og man ikke hele tiden behøver at flytte rundt på samtlige kontorredskaber og kontorartikler - for så senere at flytte dem tilbage igen, fordi bordet er overfyldt og uorganiseret. Nu præsenterer vi Conceptum, en funktionel serie, som ikke bare hjælper dig med at holde orden på skrivebordet, men som også fremstår i et gennemtænkt elegant nordisk design.

Flyt tingene rundt med det rigtige grej

Læs artiklen  – Transportudstyr skal kunne aflaste og mindske de fysisk udfordrende transportopgaver og effektivisere arbejdet samtidigt. Det enkle er ofte det bedste og et gennemtænkt design kombineret med en høj funktionalitet, gør dette muligt at opnå. Gerdmans forklarer her om hjælpemidler der kan forenkle arbejdsdagen.

Mindre støj gør dig både sundere og mere fokuseret

Læs artiklen  – Selv små ændringer kan skabe et langt mere behageligt arbejdsmiljø og når distraherende lyd dæmpes, opstår de rette forudsætninger for en øget kreativitet og koncentration. Støj og larm er ikke kun irriterende, men kan i værste fald medføre stress og sygefravær. Den gør dig træt, uoplagt og irritabel og påvirker uden tvivl også din evne til at præstere optimalt.

Start nedefra når du skal vælge vogn

Læs artiklen  – Du vil mindske transportbehovet og effektiviserer arbejdet mærkbart. En vogn aflaster dig meget og er ensbetydende med at du kan transporterer større og tungere ting ad gangen. Husk at vælge en vogn, der er i stand til at udføre arbejdet optimalt på præcis din arbejdsplads. Det gælder om at starte fra neden af, når du opstiller krav til vognen, for ikke efterfølgende at fortryde hvilken vogn man vælger. Se filmen med vores tips til hvad du nøje bør overveje, når du står og skal vælge den helt rigtige vogn.

Skab forudsætninger for at holde orden og sortere affaldet rigtigt!

Læs artiklen  – I dag håndteres der store mængder af forskellige materialer og affaldstyper i vores industrier og på vores kontorer. I mange tilfælde er der specifikke klassificeringer, der kræver, at håndtering skal ske i henhold til faste regler. Uden de rigtige forudsætninger for at holde orden og gøre det rigtigt, er det ofte et problem. Her kan Gerdmans tilbyde et stort udvalg af produkter, der hjælper jer med at opbevare, sortere og håndtere både affald og miljøfarlige stoffer på en miljørigtig og sikker måde. Der er ikke noget så rart som et pænt og gennemtænkt arbejdsmiljø, hvor alle kan håndtere affaldet bedst muligt. Det inspirerer til handling.

Sådan vælger du en god ergonomisk kontorstol

Læs artiklen  – Nogle sidder stille i flere timer, andre bevæger sig rundt hele tiden. Mange arbejder uafbrudt ved computeren, mens nogle læner sig tilbage og taler i telefon. Nogle er over to meter høje, andre er kun 1,60. Alligevel har alle brug for en kontorstol, der hjælper dem med at gøre deres bedste på jobbet. Køb en stol med for mange indstillingsmuligheder. Så får du mest ud af din stol og så passer den også til flere brugere. Vi hjælper dig med at vælge ret kontorstol. Det gavner dit helbred og øger din præstation og din arbejdsglæde.

;