Tips & guides

5 tips til et inspirerende kontor

Læs artiklen  – Hvis du bruger mange timer bag skrivebordet, er et inspirerende kontormiljø vigtigt både for din produktivitet og dit velbefindende. Her er nogle tips til, hvad du med fordel bør overveje når du indretter dit kontor.

Sådan forbedrer du lydmiljøet

Læs artiklen  – Træt af støj på kontoret? Lyd er som vand – den trænger ind gennem selv de mindste sprækker. Heldigvis er der en del forskellige løsninger på problemet - alt lige fra at indrette med bløde materialer til at dæmpe med lydabsorbenter i form af skærmvægge og bordskærme. Støj på kontoret er desværre et almindeligt problem. Selv de mindste forstyrrelser kan virke stressende, bryde koncentrationen og forstyrre præstationsevnen. Her får du nogle nyttige tips til effektiv støjdæmpning på kontoret.

5 tips til bedre møder

Læs artiklen  – Det moderne samfund er i stadig bevægelse og tempoet er højt. Arbejdsdagen er uforudsigelig, og man skal ofte agere hurtigt og kunne improvisere. Flere og flere virksomheder satser derfor på en aktivitetsbaseret kontorindretning. Vi giver dig fem tips til, hvordan du enkelt kan tilpasse kontoret efter tidens krav til spontane og effektive møder.

En guide til din kontorstols ergonomiske funktioner

Læs artiklen  – Synkron vip, free float??? Det kan virke kompliceret med alle de forskellige indstillingsmuligheder en moderne kontorstol byder på. Vi har samlet de mest gængse begreb fra kontorstolens verden i en lille oversigt. Så er du lidt bedre klædt på til at vælge den stol som passer netop dig.

Sådan indstiller du din kontorstol - en guide

Læs artiklen  – En kort og enkel guide, som på få minutter kan hjælpe dig til at indstille din kontorstol, så du får fuld gavn af alle ergonomiske indstillingsmuligheder.

Hvem er du på kontoret?

Læs artiklen  – Der findes ikke to mennesker, der er ens, men alligevel ser arbejdspladser stort set alle ens ud. Det bør der gøres noget ved! Derfor vil vi slå et slag for det helt personligt indrettede kontor, der betyder at du indretter dit kontor på en måde, der passer dit temperament, så du kan koncentrere dig om at præstere maks. Så , hvad ville gøre forskellen for dig? En behagelig og ergonomisk siddebold? En skærmvæg der absorberer støjen? Eller ... hvad med et løbehjul? ;-) Uanset hvad du nu står og måtte mangle til din arbejdsplads, så finder du det her hos os på gerdmans.dk – helt enkelt!

En fleksibel reol i alle miljøer!

Læs artiklen  – Uanset hvad I skal lagre eller opbevare, så er FLEX reolsystemet altid velegnet. Vælg den ønskede højde, længde og dybde samt antal hylder helt efter jeres personlige behov. Desuden kan du anbringe hylderne præcis som du ønsker det. Har du en arbejdsbænk i dag? Ellers kan en sådan nemt integreres i din FLEX reol og give dig plads til dit værktøj, plukskuffer eller andre småting. Vi vil vove den påstand at FLEX er markedets mest fleksible reolsystem!

Giv dig selv mere plads

Læs artiklen  – Her hos Gerdmans ved vi hvor rart det føles, når ens skrivebord er overskueligt og man ikke hele tiden behøver at flytte rundt på samtlige kontorredskaber og kontorartikler - for så senere at flytte dem tilbage igen, fordi bordet er overfyldt og uorganiseret. Nu præsenterer vi Conceptum, en funktionel serie, som ikke bare hjælper dig med at holde orden på skrivebordet, men som også fremstår i et gennemtænkt elegant nordisk design.

Flyt tingene rundt med det rigtige grej

Læs artiklen  – Transportudstyr skal kunne aflaste og mindske de fysisk udfordrende transportopgaver og effektivisere arbejdet samtidigt. Det enkle er ofte det bedste og et gennemtænkt design kombineret med en høj funktionalitet, gør dette muligt at opnå. Gerdmans forklarer her om hjælpemidler der kan forenkle arbejdsdagen.

Mindre støj gør dig både sundere og mere fokuseret

Læs artiklen  – Selv små ændringer kan skabe et langt mere behageligt arbejdsmiljø og når distraherende lyd dæmpes, opstår de rette forudsætninger for en øget kreativitet og koncentration. Støj og larm er ikke kun irriterende, men kan i værste fald medføre stress og sygefravær. Den gør dig træt, uoplagt og irritabel og påvirker uden tvivl også din evne til at præstere optimalt.

;