Lad dit hjemmekontor give dig en god ergonomi

Ergonomi home

I over halvandet år har mange af os arbejdet hjemmefra, og de fleste peger på en ny hverdag, hvor vi i fremtiden også vil arbejde hjemmefra nogle dage om ugen. Selvom hjemmearbejde har mange fordele, er det i fremtiden ekstra vigtigt, at du tænker over, hvilken ergonomi du har på dit hjemmekontor. Hos Gerdmans har vi alle de produkter og det tilbehør du har brug for, for at at få en bedre ergonomi i løbet af din arbejdsdag!

At arbejde hjemmefra behøver ikke at betyde dårlig ergonomi

For mange har flytningen af arbejde fra kontoret til hjemmet betydet, at de har måttet arbejde i køkkenet eller i stuen, fordi der har manglet et ordentligt arbejdsrum i deres hjem. Det fungerede måske godt i starten af pandemien, men efter næsten 2 års hjemmearbejde er mange mennesker nødt til at gennemgå behovet for at gøre hjemmearbejdskontoret mere ergonomisk. Med et hæve sænke skrivebord, får du mulighed for nemt at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. At bevæge sig og undgå længere perioder med at sidde stille er vigtigt for en god ergonomi. Den øgede bevægelse starter blodcirkulationen og gør dig mere frisk og opmærksom. Hæve og sænke skrivebordet Venla fås i flere forskellige størrelser og designs, hvilket gør det let at finde en variant der passer ind i din boligindretning og stadig ser pænt ud.

Er der ikke meget plads i dit hjem? Med et laptop stativ Sun-Flex Easydesk Rise kan du gøre dit spisebord til en ergonomisk arbejdsflade! Du kan nemt placere Easydesk Rise på en tilstrækkelig stor overflade og have plads til din bærbare computer og alt det tilbehør, du kan få brug for, f.eks. et tastatur. Når arbejdsdagen er slut, kan du nemt skille Easydesk Rise ad og gemme det, så du kan bruge dit spisebord som du plejer.

Glem ikke at sidde ordentligt i dit hjem!

Måske er der ikke plads i dit hjem til et hæve sænke skrivebord og er tvunget til at arbejde ved dit køkkenbord. Hvordan kan du så forbedre din ergonomi? Det du let kan påvirke er, at erstatte din køkkenstol med en solid og justerbar kontorstol i stedet.

Ergonomi2

Kontorstol Orion passer let ind i hjemmet uden at blive et forstyrrende element og giver dig de indstillingsmuligheder, du har brug for til en god ergonomi. Synes du stadig ikke at en kontorstol vil passe ind i dit hjem? En siddebold VLUV fungerer som en stilfuld indvendig detalje, der også giver dig en god ergonomisk siddestilling. VLUV giver dig mulighed for at arbejde med overkroppen, som styker dine muskler i din talje, hvilket er positivt for din kropsholdning. VLUV fås i flere farver og størrelser og passer let ind i dit hjem, når den ikke er i brug.

Har du det rigtige tilbehør i hjemmet?

Du har måske allerede et skrivebord og en behagelig kontorstol i dit hjem, men føler stadig, at der mangler noget, så du kan føle dig rigtig tilpas med hjemmearbejdet. Glem ikke at se på hvilket tilbehør du kan få brug for, for at opgradere dit hjemmekontor! Med en monitorarm kan du nemt få din skærm op fra dit skrivebord, hvilket giver dig mere plads på skrivebordet. En monitorarm som Monitorarm Anton kan håndtere 2 skærme på samme tid, hvilket giver dig masser af plads på skrivebordet. Har du desuden fået en større samling af kabler og ledninger efter du er begyndt at arbejde hjemme? Med en kabelkurv holder du nemt orden og får en pæn installation af al teknikken.

 

Har du brug for hjælp til, hvordan du indretter dit hjemmekontor på den bedste måde? Hos Gerdmans er vi tilgængelige for dig, så kontakt os gerne os for personlig rådgivning om, hvilke løsninger der kan fungere bedst på dit hjemmekontor! Sammen skaber vi bedre arbejdspladser, uanset om det er på kontoret eller i derhjemme!

 

;