<

Menu

Skriveborde til kontoret

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Skriveborde

Enkelt og nordisk til en god pris!
 21 varianter
Fra 2.291 kr
Stabelbart
 varianter
Fra 975 kr
Stabelbart
 varianter
Fra 975 kr
Enkelt og nordisk til en god pris!
 21 varianter
Fra 2.291 kr
B 800 mm
 49 varianter
Fra 550 kr

Skriveborde til kontoret

Skrivebordet er en af de vigtigste møbler på kontoret, hvorfor det er vigtigt, at det lever op til kravene for kvalitet, ergonomi samt design. Derfor kan det være en god idé at bruge noget tid på at finde frem til det helt rigtige bord! Vi hos Gerdmans har sat et stort udvalg af solide og holdbare skriveborde sammen til dig. Blandt vores sortiment finder du både hæve sænkeborde, faste skriveborde, sammenklappelige borde samt computerborde. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Oplev vores store sortiment - sammen skaber vi bedre arbejdspladser!

Vælg det helt rigtige skrivebord til dit behov

Hvilken type bord skal du vælge? Og hvad med størrelsen og højden? Der er mange overvejelser, når man skal finde det helt rigtige bord til kontoret. Når valget står mellem forskellige borde, anbefaler vi at vælge det mest ergonomiske. Et ergonomisk skrivebord sikrer en god og varieret arbejdsstilling i løbet af en lang arbejdsdag. Ved kontorarbejde bruger man typisk mange timer foran skrivebordet, hvorfor det er en god investering at vælge et elektrisk hæve sænkebord. På den måde kan du justere højden, så du har muligheden for at vælge mellem flere ergonomiske arbejdsstillinger. Men skal bordet max bruges et par timer om dagen, er det fint med et traditionelt et af slagsen, som ikke kan justeres i højden. Læs gerne vores guide om, hvordan du vælger det rigtige skrivebord.

Fordelene med et hæve sænkebord

Der er mange fordele ved et hæve sænkebord. Den største fordel er muligheden for de mange ergonomiske arbejdsstillinger. Kroppen har godt af at stå op i løbet af arbejdsdagen, da det hjælper blodomløbet, som forebygger mange livsstilssygdomme. Desuden får man mere energi, jo mere kroppen aktiveres i løbet af arbejdsdagen. Derudover kommer der andre fordele ved et hæve sænkebord, hvis det skal benyttes af flere forskellige. På den måde kan det hurtigt og let tilpasses hver enkel bruger af bordet.

Design selv skrivebordene til kontoret

Hvis ikke du finder det helt rigtige skrivebord i vores sortiment, så har vi også den mulighed, at du kan designe bordene – præcis som du ønsker! Ben og stel samt skrivebordsplader kan købes separat. Vi har et stort udvalg i farver og størrelser. På den måde er det muligt at kombinere de forskellige dele, som du ønsker det. Det er også muligt at tilkøbe en skuffesektion, der kan monteres på selve skrivebordet, såfremt det er et med skuffer, du er ude efter. Vores udvalg af tilbehør til kontoret er stort, hvorfor du finder alt fra skillevægge og underlag til kontorstole til computerskabe og meget mere.

Har du spørgsmål omkring vores skriveborde?

Er du usikker på, hvilken type af kontorborde, som du skal bruge til kontoret? Eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os – vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed. Du kan enten fange os via chat, mail eller telefon. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Hos os får du altid Fri Fragt samt 7 års garanti, uanset størrelsen på din ordre. Desuden giver vi dig 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer.

Glem ikke at tjekke disse kategorier ud

Hæve sænkeborde

Faste skriveborde

Sammenklappelige skriveborde

Computerborde