<

Menu

Moderne Skriveborde i nordisk design - Køb dit Skrivebord fragtfrit!

Læs mere
Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Moderne Skriveborde i nordisk design - Køb dit Skrivebord fragtfrit!

Skrivebordet er et af de vigtigste møbler på kontoret. Det kan derfor svare sig at bruge lidt tid på at finde det helt rigtige skrivebord. Et ergonomisk bord sikrer en god siddestilling og gør at du kan bevare glæden og kreativiteten selv på en lang arbejdsdag. Gerdmans tilbyder et stort sortiment af solide og holdbare skriveborde til konkurrencedygtige priser. Vi har justerbare kontorborde, men også traditionelle skriveborde og computerborde.

Vælg et ergonomisk skrivebord

Når valget står mellem et antal forskellige skriveborde anbefaler vi at vælge det mest ergonomiske. Et traditionelt skrivebord som ikke kan justeres i højden bør man udelukkende vælge hvis man arbejder højst et par timer om dagen ved bordet. Et justerbart kontorbord kan indstilles individuelt og åbner muligheden for en mere varieret arbejdsstilling.

Fordelene med et hjørneskrivebord

Mange foretrækker et hjørneskrivebord, da man kan få lidt bedre støtte for arme og håndled når man skriver på tastaturet. Placerer man hjørneskrivebordene, så at medarbejderne sidder vinklede bort fra hinanden, leder det til færre forstyrrelser også selv om man sidder ved siden af hinanden. Det styrker koncentrationen, hvis man har brug for at fordybe sig, men har man et spørgsmål til kollegaen behøver bare vende sig om.

Design dit eget skrivebord

Sandsynligvis finder du dit næste skrivebord i vores standardsortiment, som består af mere end 540 forskellige skriveborde. I modsat fald kan du designe dit eget skrivebord. Gerdmans tilbyder et enormt udvalg af skrivebordsplader i forskellige størrelser, faconer og farver. Dertil fås en del forskellige stel i alle prisklasser, med forskellig belastningskapacitet og i forskellige farver. Bordpladerne og stellene kan købes hver for sig og kombineres på utallige måder.

Tilbehør til skrivebordet

Hvad enten du vælger et stationært eller et justerbart skrivebord, så kan du få meget tilbehør hos Gerdmans. Til skrivebordene med fast stel har vi en del modeltilpasset tilbehør, som fx en hængende skuffesektion, som monteres under bordet. Men også til de justerbare skriveborde kan du vælge mellem et væld af møbler og tilbehør som du behøver på en kontorarbejdsplads, som kontorstole, stoleunderlag, skuffemoduler på hjul, pc-tilbehør, skabe og meget andet.

Til det åbne kontorlandskab anbefaler vi at du anvender skærmvægge eller evt. bordskærme som kan monteres på bordpladen. På den måde kan du både inddele rummet og afskærme din skrivebordsplads. Suppler med et sideskab eller udtræksskab der fungerer både som rumdeler og som opbevaringsmøbel.

Har du spørgsmål?

Vi på Gerdmans er eksperter på skriveborde og kontorindretning og vi stiller gerne vores kompetence til din rådighed, så at du, inden for rammen af dit budget, får den helhedsløsning som imødekommer dine behov. Er du i tvivl om du skal vælge et justerbart kontorbord, et hjørneskrivebord eller hvilket stel der passer netop ind på jeres kontor, så tøv ikke med at kontakte os på. Du kan nå os på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne!

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti, uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!