Fremtidens fleksible møder

Flexible

Med pandemien måtte vi alle ændre den måde, vi håndterede vores møder på, og meget af vores arbejde blev flyttet online. Her er vores tips til, hvordan du som arbejdsplads kan designe dine fremtidige mødesteder, både for dem der arbejder online, men også for dem der arbejder på selve arbejdspladsen.

Husk det, når du designer dine fremtidige mødesteder

Ikke alle virksomheder har de rigtige betingelser på deres kontorer til fremtidige krav til møder. Vi tror på, at vi i fremtiden vil se en udvikling mod et mere aktivitetsbaseret arbejdsmiljø. Som medarbejder vil du kunne bevæge dig rundt mellem de forskellige rum der findes afhængigt af opgaverne. Derfor vil behovet for forskellige typer rum og lokaler vil stige i fremtiden, med mindre lokaler til harmoni og koncentration og større rum til gruppeprojekter, sofagrupper og lydisolerede sofaer til et mere afslappet miljø. Der er ikke længere nok bare at have et stort konferencerum, du skal have mere variation på arbejdspladsen.

Meeting 1

Med et aktivitetsbaseret kontor tager du udgangspunkt i hele arbejdspladsens måde at arbejde på og skaber rum på kontoret til de forskellige behov. Istedet for at have et fast sted, hvor alt arbejde udføres, opfordres medarbejderne til at flytte rundt i lokalerne til de områder, der er bedst egnet til opgaven. På det aktivitetsbaserede kontor er det vigtigt at give alle medarbejdere de rigtige ergonomiske forhold, uanset i hvilket rum de vælger at arbejde.

 

 

Design de nye mødesteder med de rigtige møbler

Meeting 2

For at kunne skabe den type af fremtidens kontor, er det derfor vigtigt, at du har de rigtige møbler på plads. Hæve sænke skrivebord er det første og letteste skridt, du kan tage og derefter ergonomiske kontorstole. Skab mulighed for rum-i-rummet ved hjælp af lydisolerede gulvbåse og sofaer, som du kan gruppere sammen til små øer til afslapning og privatliv. Til de mere afslappede og korte møder kan en vægbås være en enkel og fleksibel løsning. Hvis du trækker strøm til vægbåsen, vil det være let at oplade computeren, samtidigt med at du står op og udfører en midlertidig opgave eller tager et kort møde. Ved hjælp af et hæve sænke konferencebord kan du udvide de opgaver, der kan udføres i konferencelokalet og skabe et mere aktivitetsbaseret møbel. Med andre ord, lad møblerne hjælpe dig med at kunne udføre flere faste opgaver på samme overflade som før.

Vi vil stadig have brug for vores fysiske kontorer

Selvom vi får en mere aktivitetsbaseret fremtidig arbejdsplads, er det stadig vigtigt at indse fordelene ved vores kontorer. Det fremtidige fleksible møde betyder ikke, at overfladen skal reduceres, men betyder, at du ændrer, hvordan overfladen rent faktisk kan bruges. Vi har stadig et behov for at kunne mødes fysisk med vores kolleger, have mulighed for at være flere sammen når man skal oplære en ny medarbejder eller hurtigt kan udveksle nogle oplysninger uformelt når vi holder pause. Det sociale møde er stadig en vigtig del af din virksomheds kultur! Men det er vigtigt at virksomheden støtter møderne i den nye fremtid og at der er plads til alle medarbejderes behov.

 

Vi er klar hos Gerdmans til dig og din virksomhed. Sammen skaber vi den nye fremtidige arbejdsplads!

 

;