<

Menu

Skillevægge kontor - Effektiv afskærmning på kontoret

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Skillevægge kontor - Effektiv afskærmning på kontoret

Det åbne kontorlandskab er blevet mere og mere almindeligt. Det er en fleksibel og økonomisk løsning som åbner op for mere spontane samtaler og møder, hvilket jo har sine klare fordele. Men der er også udfordringer med sådanne storrumskontorer, som man skal være bevidst om. Støj på kontoret kan let distrahere medarbejdere som sidder med en opgave som kræver koncentration. Med de rette skillevægge skaber man enkelt en effektiv afskærmning på kontoret. En skillevæg gør at man kan anvende kontoret mere fleksibelt og sænke lydniveauet, hvilket giver mere arbejdsro. Vi på Gerdmans har et bredt udvalg af skærmvægge, bordskærme og lydabsorbenter til dit kontor. Sammen skaber vi bedre arbejdspladser!

Tips vid køb af skillevægge til afskærmning på kontoret

Skillevægge på kontoret har en lyddæmpende effekt med fjerner ikke al støj. Der bliver altså ikke 100 % stille bag skærmvæggen. En skillevæg reducerer hvor meget lyden breder sig i lokalet og på den måde dæmpes lydniveauet når kollegerne samtaler, men du vil altid kunne høre din nabo som sidder på den anden side af skærmen. Du bør altid vælge en skillevæg på kontoret som er beklædt med lydabsorberende materiale i stedet for en væg af træ. Som oftest er skillevægge til kontoret konstrueret med en skumbeklædt porøs kerne som er beklædt med stof. Vælg gerne en skærmvæg som er så tyk som mulig. Jo tyndere skillevæggen er desto mindre lyddæmpende effekt har den. Når det kommer til højden af din skærmvæg er der to faktorer du må tænke på. Jo højere en skillevæg er desto større bliver den lyddæmpende effekt. Udfordringen er at finde ligevægten mellem at bevare et åbent kontor og samtidig have en fungerende lyddæmpende effekt på kontoret. En skærmvæg på 1500 mm er en populær løsning. En skillevæg med den højde dæmper lyden når man sidder ved skrivebordet, samtidig kan man alligevel se hen over skærmen når man rejser sig op. Har du hæve sænkeborde på dit kontor anbefaler vi at du vælger en højere skærmvæg, frem for alt om mange arbejder stående. Ellers sker det let at man taler hen over skillevæggen når man holder stående, spontane møder, og så har væggen jo ingen lyddæmpende effekt.

Dæmp støjen på kontoret - effektiv afskærmning og lydabsorberende plader til væg

For at opnå det bedste lydmiljø i det åbne kontorlandskab anbefaler vi at du anvender flere skillevægge efter hinanden. Jo flere skærmvægge der er på kontoret desto mere absorberes den lyd som ellers kastes omkring i lokalet, og du sænker således den totale volumen og baggrundsstøjen. På den måde får du dæmpet lyden, fra at kunne høre alle kollegerne i lokalet til kun at kunne høre de nærmeste kolleger. Men selv med en god lyddæmpende skillevæg er der brug for andre tiltag for at få dæmpet lyden endnu mere. Akustikplader til væggen bidrager yderligere til at få lyden ned. Sådanne lyddæmpende plader til vægmontering fås i et moderne design og i et stort udvalg af forskellige tiltalende farver og teksturer. Skab en væginstallation ved at kombinere lydabsorbenter i forskellige farver, og pladerne bliver en tiltalende indretningsdetalje på kontoret. Jo mere du får op på væggen desto mere spredes lyden i lokalet, og her kommer lydabsorbenterne til sin ret.

Har du spørgsmål angående skillevægge til kontoret eller afskærmning på kontoret?

Er du usikker med hensyn til hvilke skillevægge som passer til netop dit kontor? Tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans, på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne. Hos os får du altid 7 års garanti og fri fragt, uanset hvad du køber. Desuden giver vi 30 dages returret på alle køb og sender det meste inden for 24 timer.

Fandt du ikke det du søgte efter? Så ring os og tal med en af vores servicemedarbejdere. Vi har muligvis andre alternativer som ikke vises på hjemmesiden. Det er bare at spørge!