Vores tip til en ergonomisk arbejdsdag

Ergonomi

Vi kan nemt påvirke, hvordan vi har det i løbet af arbejdsdagen, ved at tænke over, hvordan vi designer vores arbejdsplads til lidt ekstra. Med en ergonomisk udformet arbejdsflade bevæger vi kroppen på en bedre måde, hvilket giver os mange sundshedsmæssige fordele over en længere periode. Her hos Gerdmans har vi samlet nogle tip til, hvad du skal tænke på for at skabe en ergonomisk arbejdsplads og give dig selv en sundere hverdag!

Et hæve sænke arbejdsbord giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling

Sætter du dig ned ved enhver lejlighed? Hvis du ofte sidder ned i løbet af din arbejdsdag uden at ændre arbejdsstilling, får du stive muskler og nedsat blodcirkulation, hvilket ikke er sundt for kroppen. At stå op en hel arbejdsdag er heller ikke en god løsning, da det slider på knæ og led. Så hvad er bedst?

Ergonomi2

Med et hæve sænke arbejdsbord kan du nemt variere din arbejdsstilling i løbet af dagen fra stående til siddende. Ved at variere din arbejdsstilling øger du din blodcirkulation og iltning, hvilket skaber energi i kroppen. At have en varieret arbejdsstilling er kun en af fordelene ved et arbejdsbord af denne type, der er mange flere! Til alle vores hæve sænke arbejdsborde, kan arbejdsbordet tilpasses nøjagtigt til dine behov med vores tilbehørs dele. Du kan f.eks. nemt sætte et værktøjspanel på, en opbevaringshylde eller en kasseskinne med kasser til små detaljer. Har du behov for noget mere specielt, er det let at tale med os, vi har muligheden for at løse de fleste ting! Med andre ord vil dit nye arbejdsbord være en ergonomisk og fleksibel løsning til din virksomhed, hvilket gør dit arbejde mere effektivt og sundere.

Med en arbejdspladsmåtte bliver det mere behageligt at stå op

At stå på et hårdt betongulv en hel arbejdsdag kan mærkes i dine fødder og led i slutningen af dagen. En arbejdspladsmåtte kan være løsningen, den aflaster dine led, hvilket gør det lettere for dig at stå op hele arbejdsdagen. Vores arbejdspladsmåtter er fremstillet med en blød, aflastende skumkerne og et slidstærkt ydre lag der tåler slidtage. Vælg mellem en færdiglavet variant, eller tilpas din måtte efter dit behov. Senso Style Plus er en måtte der for eksempel passer perfekt i et tørt miljø og kan lindre belastningen på dine knæ og led.

Nogle gange er det nødvendigt at sidde ned

Ergonomi3

Vi ved at stillesiddende arbejde ikke er godt for kroppen i det lange løb, og at vi får det godt af at bevæge os. Men nogle gange er det nødvendigt at sætte sig ned i løbet af arbejdsdagen. Det er ved sådanne lejligheder, at det er ekstra vigtigt at have en ergonomisk arbejdsstol der giver en behagelig arbejdsstilling. Når du ser på hvilken arbejdsstol der passer til dig, skal du se på, hvilke indstillingsmuligheder der er tilgængelige på stolen. Skal du sidde ned hele din arbejdsdag, vil det være fornuftigt at se på en arbejdsstol eller industristol med flere justeringsmuligheder, da det giver dig en mere ergonomisk siddestilling. Hvis det er meningen , at du kun skal sidde et par timer om dagen, kan en enklere arbejdsstol være tilstrækkelig. Industristol Hebe er et eksempel på en fleksibel arbejdsstol, der fungerer fremragende i kortere siddetid.

 

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om, hvilken løsning der er bedst for dig, så kontakt os hos Gerdmans, så hjælper vi dig. Sammen bygger vi bedre arbejdspladser!

 

;