Tips & guides

Start nedefra når du skal vælge vogn

Læs artiklen  – Du vil mindske transportbehovet og effektiviserer arbejdet mærkbart. En vogn aflaster dig meget og er ensbetydende med at du kan transporterer større og tungere ting ad gangen. Husk at vælge en vogn, der er i stand til at udføre arbejdet optimalt på præcis din arbejdsplads. Det gælder om at starte fra neden af, når du opstiller krav til vognen, for ikke efterfølgende at fortryde hvilken vogn man vælger. Se filmen med vores tips til hvad du nøje bør overveje, når du står og skal vælge den helt rigtige vogn.

Skab forudsætninger for at holde orden og sortere affaldet rigtigt!

Læs artiklen  – I dag håndteres der store mængder af forskellige materialer og affaldstyper i vores industrier og på vores kontorer. I mange tilfælde er der specifikke klassificeringer, der kræver, at håndtering skal ske i henhold til faste regler. Uden de rigtige forudsætninger for at holde orden og gøre det rigtigt, er det ofte et problem. Her kan Gerdmans tilbyde et stort udvalg af produkter, der hjælper jer med at opbevare, sortere og håndtere både affald og miljøfarlige stoffer på en miljørigtig og sikker måde. Der er ikke noget så rart som et pænt og gennemtænkt arbejdsmiljø, hvor alle kan håndtere affaldet bedst muligt. Det inspirerer til handling.

Sådan vælger du en god ergonomisk kontorstol

Læs artiklen  – Nogle sidder stille i flere timer, andre bevæger sig rundt hele tiden. Mange arbejder uafbrudt ved computeren, mens nogle læner sig tilbage og taler i telefon. Nogle er over to meter høje, andre er kun 1,60. Alligevel har alle brug for en kontorstol, der hjælper dem med at gøre deres bedste på jobbet. Køb en stol med for mange indstillingsmuligheder. Så får du mest ud af din stol og så passer den også til flere brugere. Vi hjælper dig med at vælge ret kontorstol. Det gavner dit helbred og øger din præstation og din arbejdsglæde.

Ergonomi på arbejdspladsen – del 2, arbejdspladsmåtter

Læs artiklen  – Ergonomi handler om at tilpasse ens arbejde og arbejdsmiljø for at skabe de bedste forudsætninger – både med og uden redskaber – for, at ens krop skal kunne bruges rigtigt og dermed minimere risikoen for skader. Eftersom vi mennesker egentlig er skabt til at bevæge os og udføre varierende arbejdsopgaver, så plejer rådet til os at være, at vi skal prøve at skabe dynamik i vores hverdag. Som vi tidligere har nævnt, er en af de måder, man kan gøre det på, skiftevis at stå og sidde, når vi arbejder. Da hjælper det med en god arbejdspladsmåtte. I denne artikel beskriver vi, hvordan en ergonomisk arbejdspladsmåtte både mindsker belastningen og skaber dynamik.

Ergonomi på arbejdspladsen – del 1, kontor

Læs artiklen  – At stress og monotone arbejdsstillinger påvirker vores hverdag, er de fleste af os klar over. Så hvordan ser situationen egentlig ud for vores kontorkroppe? Giver vi dem de rette forudsætninger for at blive brugt på den rigtige måde og dermed undgå fejlbelastninger, smerter og i sidste ende stress? Og frem for alt, hvad kan vi gøre ved det? Gå ind på vores hjemmeside, og se vores film for at se vores tips til, hvad vi bør tænke på, hvis vi vil få den rette arbejdsstilling.

;