Med de rigtige værktøjer får du effektiv håndtering

e-handel

Den danske e-handel fortsætter med at vokse år efter år, og derfor er det blevet endnu vigtigere, at man som virksomhed, skaber en velfungerende interaktion mellem sin e-handel platform og sin beholdning, så du får et godt flow mellem levering og returstyring.

Lad ikke dine kunder vente

Kunder, der handler online i dag, har højere krav til, hvordan leveringen skal fungere, end de havde for et par år siden. Det skal være hurtigt, helst ikke koste noget og ofte også med gratis returfragt. De fleste store aktører på markedet tilbyder allerede en form for dette, men det stiller højere krav til mindre webbutikker og e-handelsvirksomheder. Hvis din håndtering ikke er hurtig og effektiv, risikerer du, at dine kunder stopper med at handle hos dig, hvilket gør det ekstra vigtigt at kunne give klare og tydelige oplysninger om, hvornår et produkt leveres til kunden. Derfor er det så vigtigt at holde den lovede leveringstid, og at du har en god ordrestyring på plads.

Med de rigtige værktøjer får du effektiv håndtering

Det er ikke nok at tilbyde dine kunder en høj tilgængelighed af varer, det er også vigtigt at håndtere ordrer, levering og returneringer korrekt. Som en afstand handelsselskab, vil du få flere afkast end en almindelig butik beskæftige sig med, som dine kunder ikke kan presse og føle produkterne før køb, hvilket øger behovet for at være i stand til at vende tilbage.

 

Fra det tidspunkt, ordredokumentationen er udskrevet, til varerne plukkes fra lageret, er det vigtigt, at dine medarbejdere har de rigtige værktøjer til at få en effektiv håndtering af varerne. Med den rigtige vogn vil det være nemt at håndtere store og små mængder gods og lette plukningen.

 

En rullevogn er en fleksibel løsning, hvor den øverste hylde normalt er bevægelig eller sammenklappelig, hvilket gør det nemt at tage større typer gods på vognen. Med en rullecontainer får du en vogn, der kan håndtere store mængder gods uden risiko for, at varerne falder ud på siden, da rullecontaineren har høje vægge, der holder varerne på plads. Plukkevogne og e-handelsvogne strømliner ordreplukningen på lageret og kan udvides efter behov. For eksempel kan der vælges mellem en mindre trappestige for lettere at nå højere på hylden eller en skrivekonsol, der kan holde plukrækkefølgen på plads under plukningen,men kun fantasien sætter grænsen for, hvordan du kan tilpasse din indkøbsvogn. Ved at arbejde gennemtænkt og smart med den rigtige type vogne får du en effektiv håndtering af dine ordrer.

Hvordan vil fremtiden for e-handel se ud?

Mange forudser, at e-handel vil fortsætte med at vokse i et rasende tempo i fremtiden, og at vores pakkemængder vil være større og større. Derfor er det vigtigt at begynde at tænke over, hvordan du ønsker, at din virksomheds fjernsalgs- og logistikstyring skal fungere. Vil i bruge automatiserede droner, der leverer pakkerne direkte til forbrugerne? Bliver det internetforbundne dropboxes, der tager over?

 

Uanset hvordan fremtiden kommer til at se ud, kan du føle dig sikker på, at vi hos Gerdmans vil have en løsning, der vil lette din hverdag og hjælpe din virksomhed med at tage det næste skridt ind i fremtiden. Vi hjælper dig, uanset hvor din virksomhed er på sin rejse. Sammen skaber vi bedre arbejdspladser!

 

;