Klargør dit udemiljø inden ferien!

Hemester

Når sommeren begynder, er det tid til at rydde udemiljøet til grillsæsonen og de lyse og varme sommernætter. Mange gange gennem vinteren er det blevet forsømt og så har den reelt et behov for en ansigtsløftning! Her er vores tip til, hvordan du nemt kan løfte dit udemiljø til et nyt niveau og sørge for at dit hjem bliver perfekt!

Fire tip til det perfekte udemiljø

1. Tænk inde og ude som ens

Det første skridt til at få det perfekte udendørsmiljø er at få dig til at føle dig hjemme. Lad din stue komme ud, dekorer dit udemiljø med solide udendørs møbler, plaider som du kan bruge på kølige sommeraftener, bløde og farverige puder og tæpper der er behagelige at gå på barfodet!

Planteringsvagn

2. Skærm af ved hjælp af blomsterkasser eller plantekasser!

Det hænder ofte, at du føler dig lidt udsat uden vægge, når du befinder dig udendørs. En kold vind der blæser, eller nysgerrige øjne får dig ikke altid til at føle dig godt tilpas. Ved at skærme dit udemiljø af, skaber du en tryg oase til afslapning og hygge. Med en blomsterkasse eller plantekasse kan du lave frodige vægge, eller hvorfor ikke sætte et luftigt hegn op eller måske et espalier? Vælg det som passer bedst til dig!

 

3. Et tag beskytter og giver skygge!

Som vi alle ved, er det danske sommervejr ikke altid til at stole på. Nogle gange er det strålende solskinsvejr og andre gange så vælter regnen ned! Med et udhæng eller en parasol får du beskyttelse mod både regn og sol. Til en hyggelig beskyttelse kan en pergola være den rigtige løsning. En pergola med klatreplanter skaber skygge og beskyttelse i de varme solskinsdage og bliver en frodig oase at sidde under!

 

4. Glem ikke udendørsbelysningen!

Når skumringen er på vej og det begynder at blive mørkt, er det endnu vigtigere, at du har den rigtige belysning sat op, så du kan fortsætte med at bruge dit udemiljø. Fine lyskæder, lanterner eller stearinlys giver dig mulighed for at skabe en hyggelig atmosfære, når solen går ned i horisonten. Indendørs regner man med et sted mellem fem til syv lyskilder pr. rum for at få et godt resultat, så hvorfor ikke gøre det samme udendørs? I dag findes der et bredt udvalg af vejrbestandige lyskilder du kan bruge udendørs. Et tip er at tænde lys under træer og buske omkring dit udemiljø, det skaber en hyggelig stemning.

 

Hvis du tænker dit udemiljø igennem, kan du hurtigt og nemt skabe en perfekt oase til underholdning, afslapning og hygge. Gerdmans har et bredt udvalg af udemøbler der kan forgylde dit udemiljø og give dig de rette betingelser for en rigtig god sommer!

 

;