Tid til ny lagerindretning?

GDM Hyllan

Er det tid til at bygge et nyt lager eller måske udvide dit eksisterende lager? Hos Gerdmans ved vi, at det kan være svært at lære alt hvad du har brug for at vide, og har derfor sammensat en lille guide, der hjælper dig med at forbedre din opbevaring. Alt hvad du har brug for at tænke på for at kunne bruge din lagerplads mest optimalt!

Hvor meget plads er der til rådighed?

Den første ting du skal gøre er, at se hvor meget plads du har til rådighed i dit rum. Hvis du mangler gulvplads, kan du bygge i højden for at maksimere din opbevaring så meget som muligt. Men hvad gør du, når du ikke har ordentlig loftshøjde og mangler gulvplads? I så fald skal du se på reoler med ekstra dybde eller kompakte arkiv reoler, så du nemt kan fordoble arealet til din opbevaring på dit lager. Hvis det er meningen, at du skal bruge skabe istedet for reoler, kan du se på skabe med jalusi eller skydelåger, da de ikke har brug for samme plads som almindelige låger.

GDM Hyllan 2

Hvor meget vægt skal din opbevaring håndtere?

At have en opbevaringsløsning tilpasset den vægt den skal håndtere, er en af de vigtigste ting, du skal tænke på ved indretning af dit lager. Tænk over, hvilken totalvægt dine reoler skal kunne håndtere, men tænk også over hvilken vægt hver hylde skal kunne klare. Husk at de angivne maks. belastninger er til jævn fordeling på hele hylden. Hvis du placerer tungt gods med punktbelastning, risikerer du at beskadige hylden eller i værste fald få hele reolen til at bøje. Hvis du har en pallereol, kan du bruge gulvet til den vægt der overstiger kapaciteten på dine hylder eller bærebjælker. Hvis du er i tvivl, er det altid vores anbefaling at tage ekstra kapacitet. Hellere at din pallereol eller opbevaringsreol kan håndtere mere vægt end for lidt.

GDM Hyllan 3

I hvilket miljø skal du have din opbevaring?

Hvis det er et tørt lager, kan du bruge pallereoler og lagerreoler der er malet. Hvis du har et koldt lager, skal du dog se på galvaniserede reoler. Med en galvaniseret reol får du en robust reol der kan modstå et fugtigt miljø. Har du et fryserum er anbefalingen altid, at se på alternativer i rustfrit stål for den bedste og længste holdbarhed.

Hvordan ser din opbevaring ud i fremtiden?

Har du brug for at udvide din lagerplads i fremtiden? Sørg for at købe en løsning til dit lager, der kan bygges videre på, helst hvor du har mulighed for at udvide med tilbygninger til det du har i forvejen.

Har du spørgsmål til, hvordan du kan skabe en mere effektiv opbevaring på dit lager? Hos Gerdmans har vi stor erfaring med lagerindretning og opbevaringsløsninger, intet projekt er for stort eller for lille. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med dine spørgsmål!

 

Prøv vores Reolkonfigurator.

 

;