Tips & guides

Sådan vælger du det rigtige skrivebord

Læs artiklen  – Ved at tænke ergonomisk omkring arbejdsoverfladerne på jobbet skaber du betingelserne for et godt arbejdsmiljø. Sidder du stille hele dagen lang, mister du en masse energi. Desuden sænkes dit arbejdstempo, dit fokus og din koncentration. Det er derfor vigtigt at have et alternativ til de lange siddeperioder. Med et hæve sænke skrivebord kan du nemt varierer din arbejdsstilling, skabe bevægelse og energi, samtidigt med at du arbejder! Dit skrivebord bliver det værktøj, der giver dig og din krop den helt rigtige arbejdsstilling og forbedrer dit arbejdsmiljø. Vi har udarbejdet en guide der hjælper dig med at vælge det helt rigtige skrivebord, med alt hvad du har brug for at vide!

Sådan skaber du et sikkert arbejdsmiljø på lageret

Læs artiklen  – Danske arbejdspladser er som regel kendetegnet af en meget høj sikkerhed sammenlignet med andre lande i Europa. Man skal dog ikke hvile på laurbærene. For arbejdet med sikkerhed på arbejdspladsen er noget man aldrig bliver færdig med. På Gerdmans har vi altid haft som mål, i samarbejde med kunden, at skabe bedre arbejdspladser. Vi ønsker nemlig at vores kunder skal føle sig trygge på arbejdspladsen. Her følger nogle tips til hvordan du aktivt kan skærpe sikkerheden på din arbejdsplads ved hjælp af vores sikkerhedsprodukter.

Sådan vedligeholder du dine havemøbler

Læs artiklen  – Nu begynder udendørssæsonen, og havemøblerne kan have brug for en kærlig hånd. Hvordan du vedligeholder og plejer dine udendørs møbler, er helt afgørende for hvor længe de holder. Her er vores tips til, hvordan du vedligeholder dine udendørs møbler, så du kan have glæde af dem i mange år fremover!

Kontoropbevaring – smarte opbevaringsløsninger til kontoret

Læs artiklen  – Papir som ligger og flyder, kaffekopper som aldrig bliver fjernet, rod alle vegne – det er ikke underligt, at man ikke får noget fra hånden, når det roder på kontoret. Smarte løsninger til kontoropbevaring kan gøre din arbejdsdag lidt lettere.

Trends fra Møbelmessen i Stockholm

Læs artiklen  – Verdens største messe for nordisk møbeldesign og lysdesign, Stockholm Furniture & Light Fair 2019, er løbet af stablen. Messen er et must for alle der interesserer sig for møbler og indretning. Forelæsninger, udstillinger og workshops giver en forsmag på tendenserne i de kommende år. Gennemgående indretningstrends i 2019 er træ af alle slags, bløde strømlinjeformede møbler, skandinavisk og japansk formsprog samt bæredygtigt design. Farve-trends 2019 går i retning af dæmpede jordnære farver, grøn og rav. Vi fra Gerdmans har været på møbelmessen for at lade os inspirere, og vi vil selvfølgelig gerne dele vores indtryk med dig!

Start det nye år rigtigt op!

Læs artiklen  – ”New Year, New Me” er en talemåde der ofte anvendes i begyndelsen af året. Men hvorfor udelukkende begrænse sig til det personlige plan? Jobbet kan jo også have behov for en ny, frisk start! Her får du et par nyttige tips til lidt nytænkning i 2019, så du også på din arbejdsplads kan opnå en god start på det nye år!

Sådan vælger du det rigtige arbejdsbord!

Læs artiklen  – Har du brug for et nyt arbejdsbord? Med vores enkle guide bliver det meget nemmere for dig at vælge rigtigt og få det arbejdsbord / værkstedsbord der matcher netop dine behov!

5 tips til et inspirerende kontor

Læs artiklen  – Hvis du bruger mange timer bag skrivebordet, er et inspirerende kontormiljø vigtigt både for din produktivitet og dit velbefindende. Her er nogle tips til, hvad du med fordel bør overveje når du indretter dit kontor.

Sådan forbedrer du lydmiljøet

Læs artiklen  – Træt af støj på kontoret? Lyd er som vand – den trænger ind gennem selv de mindste sprækker. Heldigvis er der en del forskellige løsninger på problemet - alt lige fra at indrette med bløde materialer til at dæmpe med lydabsorbenter i form af skærmvægge og bordskærme. Støj på kontoret er desværre et almindeligt problem. Selv de mindste forstyrrelser kan virke stressende, bryde koncentrationen og forstyrre præstationsevnen. Her får du nogle nyttige tips til effektiv støjdæmpning på kontoret.

5 tips til bedre møder

Læs artiklen  – Det moderne samfund er i stadig bevægelse og tempoet er højt. Arbejdsdagen er uforudsigelig, og man skal ofte agere hurtigt og kunne improvisere. Flere og flere virksomheder satser derfor på en aktivitetsbaseret kontorindretning. Vi giver dig fem tips til, hvordan du enkelt kan tilpasse kontoret efter tidens krav til spontane og effektive møder.

;