Vælg den rette reol til din arbejdspladsGerdmans har et bredt sortiment af reoler til industri og lager, men også til butikker og kontor. Hvad skal din reol kunne klare? Hvilket miljø skal lagerreolen være i? Måske har du brug for mere lagerkapacitet i fremtiden? Her er nogle gode tips! 

1. Hvad skal din reol kunne bære?

• Til et traditionelt lager med kontinuerlig brug af lagerreolen skal du kigge efter et robust reolsystem i stål eller metal med en høj belastningsevne. Hver hylde har en maksimal vægt, præcis ligesom sektionen som helhed. Det kan betale sig at vælge premium første gang, så du ikke skal skifte senere. Gerdmansreolen er en storsælger, som klarer 1200 kilo per sektion. Robust.

• Til et kontor, rengøringsrum eller et andet rum, som skal opbevare lettere produkter og varer, kan en mere enkel lagerreol anvendes. Eksempelvis Tidan i ubehandlet, massivt, FSC-certificeret fyrretræ. Eller Lagan.

2. Hvilket miljø skal reolen stå i?

• Pallereoler og lagerreoler, der er lakerede, er velegnede til lagerlokaler med et tørt miljø. Langt de fleste altså. Gerdmans har et stort sortiment af reoler og reolsystemer, som passer til din virksomhed.

• Til kølerum og udsatte miljøer stilles der særlige krav til lagerreolen. Vores rustfrie stålreoler opfylder alle de krav, der stilles til fødevarehåndtering. En galvaniseret stålreol fungerer eksempelvis godt i et udendørs lager.

• Reolsystemet Flex passer særdeles godt i et fryserum og kolde lokaler. Lagerreolen er i rustfrit, galvaniseret stål og klarer høj belastning samt har perforerede hylder i plast, der er godkendt til fødevarer.


3. Tænk fremad!

• Gerdmansreolen og lagerreolen Flex er fleksible reolsystemer, der er nemme at udvide, efterhånden som virksomheden vokser. Du kan supplere med tilbehør som flere hylder, værktøjstavler eller et helt arbejdsbord i din Gerdmansreol.

4.Vi hjælper dig med at planlægge

•  Gerdmans reolkonfigurator gør det enkelt for dig at planlægge og maksimere lagerpladsen og lagerlokalet. Vælg højde, bredde, dybde, farve, antal hylder og sektioner, så finder reolkonfiguratoren en indkøbsliste frem med det, som du skal bruge. Til reolkonfiguratoren!

5. Enkelt at montere

• Gerdmans lagerreol er enkel at montere. Du kan klare det helt uden værktøj, bolte eller skruer til 99% af lagerreolerne i vores sortiment. ;