<

Menu

Stålreoler - Køb din Stålreol hér

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Stålreoler

100-150 kg/ hylde, grundsektion/tilbygningssektion
 54 varianter
Fra 1.149 kr
D 1100 mm
 10 varianter
Fra 3.355 kr
100-150 kg/ hylde, grundsektion/tilbygningssektion
 54 varianter
Fra 1.149 kr
Fri Fragt & 7 års Garanti
7.095 kr
Fri Fragt & 7 års Garanti!
 12 varianter
Fra 945 kr
selvklæbende/magnetisk
 18 varianter
Fra 395 kr

Stålreoler - Køb din Stålreol hér

Vi har et stort udvalg og gode tilbud af alle slags stålreoler til al slags gods. Køb din stålreol hér fragtfrit og med 7 års garanti! Hos os finder du stålreoler i mange forskellige modeller. Alt fra almindelige reolsystemer i metal til de mere specialiserede stålreoler, som fx dækreoler, grenreoler, eller pallereoler. Vi har over 70 års erfaring med reolsystemer til opbevaring og hjælper dig gerne med at finde den stålreol som matcher netop dine behov. Vi hjælper dig også gerne med at indrette dit lager eller værksted, så at du får så mange hyldemeter som muligt i forhold til gulvarealet. Tøv ikke med at kontakt os hos Gerdmans. Gerdmans har 70 års erfaring med lagerreoler, værkstedsreoler og lagerindretning, og vi stiller gerne vores viden til din rådighed, så du vælger ret reol og udnytter din lagerplads optimalt. Med god rådgivning kan du spare tid, besvær og mange penge!

Hvad er den maksimale belastning på stålreolen?

For det første må du finde ud af hvor stor belastning stålreolen skal kunne klare. En kraftigere stålreol klarer selvfølgelig en større belastning. I specifikationerne finder du den maksimale belastning. Skal du udelukkende opbevare lettere gods kan du måske klare dig med en af vores enklere modeller.

Husk på sikkerheden - undgå at stålreolen vælter!

Sørg for at stålreolen er korrekt forankret, så den ikke vælter. En stålreol som står op ad en væg kan med fordel forankres i væggen, mens en fritstående stålreol altid bør forankres i gulvet. Vi anbefaler at du altid forankrer din stålreol, men det er særligt påkrævet, hvis reolen er tungt belastet. Selv om bredere industrireoler ofte kan stå uden forankring, anbefaler vi at man alligevel sikrer dem. Det er bedst at være på den sikre side!

Har du spørgsmål om stålreoler?

Er du usikker på hvilken stålreol du skal vælge, eller har du brug for hjælp til en kosteffektiv lagerindretning, så tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans. Du kan nå os på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne!

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti, uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!