Tips & guides

Tid til ny lagerindretning?

Læs artiklen  – Er det tid til at bygge et nyt lager eller måske udvide dit eksisterende lager? Hos Gerdmans ved vi, at det kan være svært at lære alt hvad du har brug for at vide, og har derfor sammensat en lille guide, der hjælper dig med at forbedre din opbevaring. Alt hvad du har brug for at tænke på for at kunne bruge din lagerplads mest optimalt!

Er fremtidens kontor roligere, mere kreativ og en arbejdsplads tættere på hjemmet?

Læs artiklen  – Før pandemien brød ud, blev der bygget mange smarte kontorkomplekser for at tiltrække de rigtige kompentencer. Nu er spørgsmålet, om den type arbejdsplads vil have den samme appel i fremtiden? I det sidste år har folk grundlæggende revurderet arbejdslivet og hverdagen. Hvad betyder det, når pandemien er forbi, og det er tid til at vende tilbage til kontorerne? Hvordan kan kontoret tilpasse sig de forskellige individuelle behov, der er opstået? Vi har kikket lidt på, hvilke tendenser der forudsiges, lyttet til forskellige store virksomheder, arkitekter og adfærdsforskere for at få en idé om, hvordan fremtidens arbejdsplads kan se ud.

Klargør dit udemiljø inden ferien!

Læs artiklen  – Når sommeren begynder, er det tid til at rydde udemiljøet til grillsæsonen og de lyse og varme sommernætter. Mange gange gennem vinteren er det blevet forsømt og så har den reelt et behov for en ansigtsløftning! Her er vores tip til, hvordan du nemt kan løfte dit udemiljø til et nyt niveau og sørge for at dit hjem bliver perfekt!

Med de rigtige værktøjer får du effektiv håndtering

Læs artiklen  – Den danske e-handel fortsætter med at vokse år efter år, og derfor er det blevet endnu vigtigere, at man som virksomhed, skaber en velfungerende interaktion mellem sin e-handel platform og sin beholdning, så du får et godt flow mellem levering og returstyring.

Gør det nemt at holde rent og pænt i udemiljøet

Læs artiklen  – Med den rette tankegang vil det være nemt at skabe et behageligt og indbydende udendørs miljø for besøgende og medarbejdere. Uanset om det drejer sig om indgangen til virksomheden, baghaven i den lejede forening eller en anden form for offentligt miljø, påvirker valget af indretning og vedligeholdelsen af det udendørs miljø følelsen af stedet.

Tjekliste til din kemikalieopbevaring

Læs artiklen  – For at du kan få en sikker kemisk opbevaring, er det vigtigt, at du er klar over, hvad der gælder for din virksomhed. Hvilke krav stilles virksomheden, og hvilke krav stilles der til, hvordan opbevaringen er designet? Tag et kig på vores tjekliste for at få et bedre indblik i, hvad det kræver!

Sådan arbejder vi hjemmefra under Corona

Læs artiklen  – Har du også arbejdet mere end normalt eller endda på fuld tid hjemmefra i det forløbne år? Corona ændrede vores hverdag drastisk, og mange af os havde en ændret arbejdssituation. Vi var simpelthen nødt til at flytte hjem og oprette hjemmekontorer for at begynde at arbejde eksternt. Vi bad nogle af vores kolleger om at dele deres personlige erfaringer med at arbejde hjemmefra, læs mere om deres oplevelser og tage del i de bedste tips omkring hjemmekontorer!

Hvad skal man overveje, når man køber en palleløfter

Læs artiklen  – Pallelift, håndtruck, gaffelløfter eller pallevogn, kært barn har mange navne! Uanset hvad du vælger at kalde din palleløfter, er det værktøjet, der hjælper dig i hverdagen med din materialehåndtering. For at hjælpe dig med at finde vej rundt i junglen af tekniske termer omkring palleløftere, er her en lille guide til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til dine behov.

Hvordan man undgår at tage skidtet med ind!

Læs artiklen  – Din indgang skaber det første indtryk, dine besøgende får fra din virksomhed. Udenfor gør årstiderne sit til at der er mange former for skidt. Derfor er det vigtigt at have gennemtænkt, hvilke forskellige typer tæpper du har i forhallen, så du kan undgå, at grus og vand trækkes unødigt ind. Her er vores tips til, hvordan man får en stilfuld og pæn indgang ved hjælp af skrabemåtter, aftørringsmåtter og indgangsmåtter!

På tide at sikre arbejdspladsen for alle dem, der er på vej tillbage!

Læs artiklen  – For alle dem, der har siddet i sikkerhed derhjemme og arbejdet i en lang periode, kan angsten for pandemien nemt stige kraftigt, når det er tid at vende tilbage til arbejdspladsen igen. Det er derfor vigtigt, at arbejdsgiveren stepper op og tager ansvaret for at bekæmpe en evt. smitterisiko, så alle medarbejdere er bekendt med de fornødne retningslinjer og kan føle sig trygge.

;