Tips & guides

Undgå at sidde ned på arbejdet med en ståmåtte

Læs artiklen  – I dagens samfund arbejder mange af os på et kontor eller har et job, der involverer at vi står meget op, så det er også vigtigt at tænke på vores ergonomi, når vi står stille i lange perioder. Med en aflastningsmåtte eller arbejdspladsmåtte får du et behageligt ergonomisk underlag, der gør det blødt og behagelig at stå op længere tid af gangen.

Vores tip til en ergonomisk arbejdsdag

Læs artiklen  – Vi kan nemt påvirke, hvordan vi har det i løbet af arbejdsdagen, ved at tænke over, hvordan vi designer vores arbejdsplads til lidt ekstra. Med en ergonomisk udformet arbejdsflade bevæger vi kroppen på en bedre måde, hvilket giver os mange sundshedsmæssige fordele over en længere periode. Her hos Gerdmans har vi samlet nogle tip til, hvad du skal tænke på for at skabe en ergonomisk arbejdsplads og give dig selv en sundere hverdag!

6 tips til opbevaringsløsninger på arbejdspladsen

Læs artiklen  – På det moderne kontor handler det om at bruge den plads du har, og ydnytte mulighederne så meget som muligt, at have dit eget kontor er mere og mere udsædvanligt. Der kommer et øget behov for opbevaringsløsninger, hvor vi ikke kun ønsker at det skal være effektivt, men også en stilfuld opbevaringsløsning, der har et indbydende design. For hvordan kan du trives og være kreativ i et kedeligt rum der ikke giver energi? Så hvad skal du huske på, når det kommer til kontoropbevaring? Her er vores tip til hvad du skal tænke på når du indretter dit kontor med effektiv opbevaring!

Tid til ny lagerindretning?

Læs artiklen  – Er det tid til at bygge et nyt lager eller måske udvide dit eksisterende lager? Hos Gerdmans ved vi, at det kan være svært at lære alt hvad du har brug for at vide, og har derfor sammensat en lille guide, der hjælper dig med at forbedre din opbevaring. Alt hvad du har brug for at tænke på for at kunne bruge din lagerplads mest optimalt!

Er fremtidens kontor roligere, mere kreativ og en arbejdsplads tættere på hjemmet?

Læs artiklen  – Før pandemien brød ud, blev der bygget mange smarte kontorkomplekser for at tiltrække de rigtige kompentencer. Nu er spørgsmålet, om den type arbejdsplads vil have den samme appel i fremtiden? I det sidste år har folk grundlæggende revurderet arbejdslivet og hverdagen. Hvad betyder det, når pandemien er forbi, og det er tid til at vende tilbage til kontorerne? Hvordan kan kontoret tilpasse sig de forskellige individuelle behov, der er opstået? Vi har kikket lidt på, hvilke tendenser der forudsiges, lyttet til forskellige store virksomheder, arkitekter og adfærdsforskere for at få en idé om, hvordan fremtidens arbejdsplads kan se ud.

Klargør dit udemiljø inden ferien!

Læs artiklen  – Når sommeren begynder, er det tid til at rydde udemiljøet til grillsæsonen og de lyse og varme sommernætter. Mange gange gennem vinteren er det blevet forsømt og så har den reelt et behov for en ansigtsløftning! Her er vores tip til, hvordan du nemt kan løfte dit udemiljø til et nyt niveau og sørge for at dit hjem bliver perfekt!

Med de rigtige værktøjer får du effektiv håndtering

Læs artiklen  – Den danske e-handel fortsætter med at vokse år efter år, og derfor er det blevet endnu vigtigere, at man som virksomhed, skaber en velfungerende interaktion mellem sin e-handel platform og sin beholdning, så du får et godt flow mellem levering og returstyring.

Gør det nemt at holde rent og pænt i udemiljøet

Læs artiklen  – Med den rette tankegang vil det være nemt at skabe et behageligt og indbydende udendørs miljø for besøgende og medarbejdere. Uanset om det drejer sig om indgangen til virksomheden, baghaven i den lejede forening eller en anden form for offentligt miljø, påvirker valget af indretning og vedligeholdelsen af det udendørs miljø følelsen af stedet.

Tjekliste til din kemikalieopbevaring

Læs artiklen  – For at du kan få en sikker kemisk opbevaring, er det vigtigt, at du er klar over, hvad der gælder for din virksomhed. Hvilke krav stilles virksomheden, og hvilke krav stilles der til, hvordan opbevaringen er designet? Tag et kig på vores tjekliste for at få et bedre indblik i, hvad det kræver!

Sådan arbejder vi hjemmefra under Corona

Læs artiklen  – Har du også arbejdet mere end normalt eller endda på fuld tid hjemmefra i det forløbne år? Corona ændrede vores hverdag drastisk, og mange af os havde en ændret arbejdssituation. Vi var simpelthen nødt til at flytte hjem og oprette hjemmekontorer for at begynde at arbejde eksternt. Vi bad nogle af vores kolleger om at dele deres personlige erfaringer med at arbejde hjemmefra, læs mere om deres oplevelser og tage del i de bedste tips omkring hjemmekontorer!

;