Tips & guides

Hvordan indstiller jeg kontorstolen korrekt? – Alt om indstilling og funktioner

Læs artiklen  – Når du har fundet en god kontorstol, så er det vigtigt, at du tilpasser stolen til din krop. På denne måde får du mest muligt ud af stolen og alle de ergonomiske funktioner, der holder energien på toppen hele dagen. Læn dig tilbage og kig på vores guide. Gerdmans har kontorstole til alle behov.

Sådan vælger du den rigtige kontorstol

Læs artiklen  – Mange af os sidder på en kontorstol op til 7-8 timer hver dag. Hvor mange timer sidder du på din arbejdsdag? Og hvordan sidder du? Siden 1947 har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at finde den helt rigtige kontorstol, som reducerer risikoen for belastningsskader samt ryg- og nakkeproblemer. Gerdmans guide hjælper dig med at finde den helt rigtige kontorstol til dig.

4 hurtige tips til en bedre ergonomi i arbejdsdagen

Læs artiklen  – Med mange timer foran computeren på vores skriveborde, så er det vigtigt, at vi har den rette ergonomi for ikke at slide kroppen unødigt op. Bliv klogere på, hvordan du kan få en bedre ergonomi på din arbejdsdag, så du får mere energi og passer på din krop!

De største trends indenfor kontor i 2022

Læs artiklen  – Hvis der er en ting, som vi har lært de sidste par år, så er det at grænserne, for hvor vi arbejder, er blevet udvisket stykke for stykke. Det er ikke længere vigtigt, at vi er på kontoret hele tiden – nu skal vi også have mulighed for at arbejde hjemmefra på en nem og effektiv måde. Så hvilke trends ser vi for 2022, når vi snakker kontormøbler? Her er vores bud!

Husk dette, når vinteren kommer!

Læs artiklen  – Når sneen begynder at falde, så stiger risikoen for skrid- og faldulykker. Både ældre og unge kan blive påvirket, hvis uheldet er ude. Hvert år er der mange, som kommer til skade i forbindelse med glatføreulykker. Det gør sig især gældende på fortove, stier og veje. Derfor er det vigtigt, at du, som ejendomsejer, passer på dit udemiljø på den rette måde ved en grundig snerydning og saltning. Vi hos Gerdmans har alt, hvad du skal bruge for at klare snerydning og afisning denne vinter. Sammen skaber vi bedre arbejdspladser!

Lad dit hjemmekontor give dig en god ergonomi

Læs artiklen  – I over halvandet år har mange af os arbejdet hjemmefra, og de fleste peger på en ny hverdag, hvor vi i fremtiden også vil arbejde hjemmefra nogle dage om ugen. Selvom hjemmearbejde har mange fordele, er det i fremtiden ekstra vigtigt, at du tænker over, hvilken ergonomi du har på dit hjemmekontor. Hos Gerdmans har vi alle de produkter og det tilbehør du har brug for, for at at få en bedre ergonomi i løbet af din arbejdsdag!

Fremtidens fleksible møder

Læs artiklen  – Med pandemien måtte vi alle ændre den måde, vi håndterede vores møder på, og meget af vores arbejde blev flyttet online. Her er vores tips til, hvordan du som arbejdsplads kan designe dine fremtidige mødesteder, både for dem der arbejder online, men også for dem der arbejder på selve arbejdspladsen.

Undgå at sidde ned på arbejdet med en ståmåtte

Læs artiklen  – I dagens samfund arbejder mange af os på et kontor eller har et job, der involverer at vi står meget op, så det er også vigtigt at tænke på vores ergonomi, når vi står stille i lange perioder. Med en aflastningsmåtte eller arbejdspladsmåtte får du et behageligt ergonomisk underlag, der gør det blødt og behagelig at stå op længere tid af gangen.

Vores tip til en ergonomisk arbejdsdag

Læs artiklen  – Vi kan nemt påvirke, hvordan vi har det i løbet af arbejdsdagen, ved at tænke over, hvordan vi designer vores arbejdsplads til lidt ekstra. Med en ergonomisk udformet arbejdsflade bevæger vi kroppen på en bedre måde, hvilket giver os mange sundshedsmæssige fordele over en længere periode. Her hos Gerdmans har vi samlet nogle tip til, hvad du skal tænke på for at skabe en ergonomisk arbejdsplads og give dig selv en sundere hverdag!

6 tips til opbevaringsløsninger på arbejdspladsen

Læs artiklen  – På det moderne kontor handler det om at bruge den plads du har, og ydnytte mulighederne så meget som muligt, at have dit eget kontor er mere og mere udsædvanligt. Der kommer et øget behov for opbevaringsløsninger, hvor vi ikke kun ønsker at det skal være effektivt, men også en stilfuld opbevaringsløsning, der har et indbydende design. For hvordan kan du trives og være kreativ i et kedeligt rum der ikke giver energi? Så hvad skal du huske på, når det kommer til kontoropbevaring? Her er vores tip til hvad du skal tænke på når du indretter dit kontor med effektiv opbevaring!

;