Tips & guides

Gode og bæredygtige nyheder: TAKKT sætter videnskabeligt baserede klimamål

Læs artiklen  – Vores ejer TAKKT Group er nu officielt tilsluttet Science Based Targets Initiative (SBTi). Det betyder, at vi får vores klimamål gennemgået og godkendt som videnskabeligt baserede og i overensstemmelse med Paris-aftalens mål. Nu fortsætter vores bæredygtige rejse med store og vigtige skridt.

Genbrug og affaldshåndtering: Sådan bliver du en miljøhelt!

Læs artiklen  – Genbrug af brugte materialer er det første skridt til at blive en miljøhelt. Gerdmans har alt fra affaldscontainere i forskellige farver til kildesorteringsmøbler, der passer perfekt til frokostlokalet. Her er nogle tips til, hvordan du kan spare på jordens ressourcer!

At cykle til arbejdet bliver stadig mere populært

Læs artiklen  – Det bliver stadig mere populært at pendle på cykel, og det er godt nyt for folkesundheden - og for alle arbejdsgivere. Jo oftere du cykler til arbejde, jo bedre er det for miljøet, økonomien og sundheden. Som arbejdsgiver kan du støtte i at tage cyklen ved at sætte op til en god cykelparkering. Gerdmans hjælper dig!

Inspiration: indbydende udearealer på arbejdspladsen

Læs artiklen  – Sæsonens udemøbler er her - med borde, der er nemme at vedligeholde, og behagelige stole til pauser i solen. Hvor mange siddepladser har du brug for? Hvor meget plads har du brug for? Her er nogle inspirerende tips til, hvordan man kan indrette sig udendørs på arbejdspladsen.

Gerdmans guide: Sådan plejer du dine havemøbler

Læs artiklen  – Udendørsmøbler i træ, hårdttræ, teak, metal, plast og syntetisk rattan er lavet til at modstå elementerne, men for at de skal se godt ud i lang tid, skal de passes og plejes lidt. Vinteropbevaring, regelmæssig rengøring og overfladebehandling er de grundlæggende tips til at forlænge dine havemøblers levetid. Her er vores guide til vedligeholdelse af udendørsmøbler i alle materialer.

Optimering af kantineområdet for COOP – Praktisk, stilrent og funktionelt

Læs artiklen  – COOP er en af Danmarks største aktører inden for dagligvarehandel, og som en førende virksomhed er det afgørende for dem at have et arbejdsmiljø, der understøtter effektivitet og trivsel. COOP’s Ferskvarecenter i Hasselager ønskede en optimering af deres kantineområde, så det visuelt blev en bedre oplevelse for medarbejdere samt bedre adgang til rengøringen.

Hybridarbejde er kommet for at blive

Læs artiklen  – Hybridarbejde er kommet for at blive, og de fleste af os arbejder to til tre dage på kontoret og resten på afstand. Denne fleksible måde at arbejde på stiller nye krav til vores arbejdspladser. Ergonomi har stadig højeste prioritet, men en aktivitetsorienteret arbejdsplads, der skaber identitet, bliver stadig vigtigere. Hvordan designer vi det nye kontorliv?

Op og stå! Det er tid til motion på kontoret!

Læs artiklen  – De fleste af os sidder i vores kontorstole i alt for mange timer i løbet af arbejdsdagen. Tag et par minutters pause, men spring kaffen over og bevæg dig i stedet. Det føles godt i øjeblikket, men kan også påvirke, hvordan du har det i det lange løb.

Mere end en frokoststue: kontorets sociale hjerte til alle slags møder

Læs artiklen  – Her er nogle tips til, hvordan du nemt kan gøre din frokoststue og dit mikrofonrum til kontorets sociale hjerte. Suppler og varier, så får du mere ud af det. Et sted fra morgenmad til frokost og efter arbejde, eller spontane møder og arbejdssamtaler. Frokoststuen er der, hvor der sker noget.

Sig hej til Erik!

Læs artiklen  – Vi kigger ind og siger hej til Erik Einarsson, som har været administrerende direktør hos Gerdmans i omkring et år nu. Vi spørger ind til Eriks ledelsesstil, aktuelle tendenser og hans femårsplan.

;