Ny Höganäs: Premium kontorstol med ergonomi i verdensklasse

Höganäs kontorstol

At være aktivt siddende er ofte forbundet med en sadelstol, balancetaburet eller lignende, hvor kroppens muskler aktiveres. Men du kan også roligt læne dig tilbage i en kontorstol og stadig sidde aktivt. Den nye Höganäs serie byder på førsteklasses funktionalitet, ergonomi og design. Og som lavet til at passe dig.

 

Höganäs er en designklassiker signeret af den svenske designer Sten Engdal, der har været i Gerdmans sortiment i et stykke tid. De svenskfremstillede kontorstole har nu fået en opdateret komfort, design og kvalitet for at give størst mulig mobilitet, fleksibilitet og komfort i løbet af en lang arbejdsdag.

 

Ergonomi til ryggen
Grundtanken i konstruktionen er, at rygsøjlens naturlige S-form skal bevares, også når du sidder i arbejdsstolen. På den måde reduceres belastningen på skiverne mellem ryghvirvlerne. Kontorstolene byder på flere forskellige indstillingsmuligheder for en aktiv og fleksibel siddestilling, og betjeningen er enkel, tydelig og logisk. Er du høj eller lav? Har du brede eller smalle skuldre? Der er en Höganäs stol, der passer til lige netop dig.

 

Fantastisk siddeoplevelse
Den nye Höganäs 3-serie er blandt de allerbedste kontorstole på markedet. Stolen er premium udstyret ned til mindste mekaniske detalje. Kontorstolen giver ergonomisk støtte i alle positioner, takket være det bevægelige ryglæn. Selv vippemekanismen og sædet følger kroppens bevægelser – godt for rygraden og bækkenet.

 

Kontorstolen har også en unik lændestøttepude, der støtter musklerne i lænden, uden at lægge pres på rygsøjlen. Er du stor, høj og lidt bred over skuldrene? Så vil du kunne lide Höganäs 390.

 

Premium til en attraktiv pris
Med smålandsk kloghed i konstruktion og emballage er den nye Höganäs 2-serie en førsteklasses siddeoplevelse til en attraktiv pris. Kontorstolen Höganäs 280 har samme slanke design og den berømte trykaflastende trekant i ryggen. Regn med ergonomisk støtte under hele arbejdsdagen.

 

Kontorstolen er medium i størrelsen for at passe til så mange mennesker med forskellige kropsbygninger som muligt. Indstillingsmulighederne er mange, og du finjusterer og skræddersyr stolen til dig på let og enkel vis.

 

Tips! Vil du vide, hvordan en aktiv siddestilling påvirker dit helbred? Se videoen om Höganäs stolen her:

 

;