Hvad er det, der gør, at du trives på arbejdet?

Måske er det arbejdskammeraterne og det sociale mødested, indretningen eller det hyggelige lydmiljø? Følelsen af at være tilfreds, når arbejdsdagen er slut? Det er forskelligt for alle mennesker. Gerdmans har alt til en gladere, smukkere og mere effektiv arbejdsplads. Du får gratis professionel indretningshjælp til at opnå helheden. 

Tre tips for en bedre kontorarbejdsplads!

1. Den fleksible blanding. Hjemmekontorer og hybridarbejdspladser lever videre! Vælg et åbent kontorlandskab med både frie og permanente skrivebordspladser. Glem ikke lydabsorbenter!

2. Flere fokus-zoner. Flere små møderum er godt for både samarbejde og effektivitet. Her kan man snakke uforstyrret, men også arbejde uden at blive forstyrret og miste koncentrationen. Har du hørt om vores stillerum?

3. Sociale mødesteder. Ja, selvfølgelig skal det være sjovt på arbejdet. Lav den gamle reception om til et hyggeligt loungeområde for kollegaer og kunder. Brug farver, tekstiler og indretning, der matcher jer. Vi hjælper!

Chat med os, ring eller send os en mail, så hjælper vi dig. Her finder du os.


Tre humørboostere til industriarbejdspladsen!

1. En god start på dagen. Havregryn? Absolut, men vi tænker først og fremmest på et friskt omklædningsrum. Luftige, ventilerede og funktionelle omklædningsskabe med bøjler og kroge, spejle og rum. Glem ikke bænken til morgensnakken. Teambuilding, for alvor.

2. Ryddeligt og orden. Garanteret afstressende middel. Vælg korte, sikre transportruter og effektive plukkerutiner. Med et udvideligt reolsystem kan du øge opbevaringspladsen og samtidig åbne op for gulvpladsen. Det nemmeste af det hele – de rette ting på rette sted i bakker og kasser.

3. Ergonomi. Hvor mange timer sidder du ned i løbet af arbejdsdagen? Vælg en funktionel og komfortabel arbejdsstol, der støtter kroppen. Med et hæve- og sænkbart arbejdsbord kan du variere arbejdsstillingen. En arbejdspladsmåtte øger hele oplevelsen for fødder og knæ.

;