<

Menu

Kontormøbler og Konferencemøbler i nordisk design

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Kontormøbler

Enkelt og nordisk til en god pris!
 21 varianter
Fra 2.695 kr
8 timers kontorstol
 varianter
Fra 3.595 kr
Forskellige størrelser og farver, inkl bordbeslag
 14 varianter
Fra 1.050 kr
Fri Fragt & 7 års Garanti!
 varianter
Fra 1.695 kr
byg din helt egen reol
 20 varianter
Fra 1.150 kr
flere forskellige størrelser, el-stel
 15 varianter
Fra 4.340 kr

Kontormøbler og Konferencemøbler i nordisk design

Gerdmans har et stort udvalg af ergonomiske kontormøbler i nordisk design. Køb her og få Fri Fragt og 7 års Garanti!

Hos Gerdmans er vi mere end bare møbelsælgere. For vi mener at skal et møbel være et godt kontormøbel og bidrage til et godt arbejdsmiljø bør det passe ind i kontoret, både til form og funktion. Derfor lægger vi vægt på god rådgivning og information, for at du som kunde skal føle fuld tilfredshed, når du køber nye kontormøbler eller konferencemøbler, og så at du kan få glæde af kontormøblet mange år frem over. Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til et konkret produkt, har brug for gode råd eller du vil have inspiration eller sparring i forbindelse med indretning af kontoret. Gerdmans har mere end 70 års erfaring med indretning og vi stiller gerne vores kompetence til din rådighed, så du udnytter dine kontorlokaler bedst muligt og vælger kosteffektive løsninger, som tager hensyn til både effektivitet, ergonomi og god smag. Så har du brug for hjælp til indretningen er det bare at gribe telefonen, vi hjælper dig hellere end gerne.

Kontormøbler og Konferencemøbler til det moderne kontor

Gerdmans er specialister på ergonomiske kontormøbler og sælger kontorinventar i stor volumen i hele Norden. Derfor kan vi tilbyde møbler af en høj kvalitet til en meget rimelig pris. Køber du hos Gerdmans får du møbler, som kan holde i mange år. Vi er stolte over at tilbyde møbler af gode materialer, som er produceret af håndplukkede leverandører vi stoler på og arbejder nært sammen med, med det mål at kunne tilbyde dig kontormøbler i smukt design til en pris der ikke sprænger budgettet. Vi har så stor tillid til kvaliteten af vores produkter, at vi giver dig mindst 7 års garanti på alt du køber hos os.

Et af markedets største udvalg af kontormøbler

Gerdmans kan levere alt det du har brug for når du skal indrette dit kontor eller konferencerum. Hos os kan du find præcis det bord eller den stol der passer til dit kontormiljø. Vi tilbyder også en lang række opbevaringsmøbler i forskellige materialer og farver. Du kan vælge mellem kontorskabe og kontorreoler i stål, laminat eller finer, som er nemme at rengøre. Specielt vil vi gerne fremhæve vores udvalg af hæve sænke borde, stålskabe og kontorstole, hvor vi kan tilbyde et af markedets bredeste sortimenter.

Ergonomiske konferencemøbler

Gerdmans har tillige et stort udvalg af ergonomiske konferencemøbler til dit konferencerum, specielt udvalgt til brug i miljøer som kræver mulighed for refleksion og eftertanke og gode steder at mødes. Vi har desuden et stort sortiment af kontormøbler til receptionen og loungen af høj kvalitet i moderne nordisk design. Vores brede og varierede sortiment finder du kontorstole, hæve sænkeborde, konferencestole, konferenceborde, whiteboards, skærmvægge og meget mere.

Værd at tænke på ved kontorindretning

Der er mange aspekter der bør tænkes igennem under planlægningen. Pladsen er jo ikke ubegrænset og det er budgettet heller ikke. Og så er der jo dine behov, din smag og dine ønsker som skal gå op i en højere enhed. Ved hjælp af nogle enkle tiltag kan man i betydelig grad forbedre arbejdsmiljøet uden at det koster en formue. At udnytte alle kontorets overflader i kombination med såvel både funktionalitet og design er en del af løsningen. Vi giver dig her nogle tricks, som kan medvirke til en positiv atmosfære på netop dit kontor i forhold til både en bedre trivsel og mindre stress generelt.

Støjniveauet på kontoret

Tænk på støjniveauet i lokalet. Ved hjælp af lydabsorberende skærmvægge og bordskærme reducerer du støjen, hvilket øger din koncentration. Tekstiler og andre typer af bløde overflader bidrager ligeledes til en yderligere diffusion af lyden. Smukke planter skaber et tiltalende miljø, men er også med til at dæmpe lyd. Har man ikke grønne fingre kan man uden problem vælge kunstige planter.

God kontoropbevaring

Flotte og praktiske opbevaringsløsninger hjælper dig med at holde orden på skrivebordet. Sørg for også at anvende pladsen under skrivebordet ved at anskaffe en skuffesektion til opbevaring af forskellige småting eller papirer. Eller vælg et udtræksskab mellem skrivebordene, der både tjener som opbevaring af bøger, kataloger, mapper og personlige effekter og som samtidig fungerer som rumdelere eller skærmvægge. På den måde løser du opbevaringsproblemet og skaber samtidigt et privat rum, hvor du kan arbejde uforstyrret, uden at du afskærmer dig helt fra dine kolleger.

Kontormøbler med god ergonomi

Ergonomiske kontormøbler som fx en justerbar kontorstol og et hæve sænkebord er utroligt vigtigt for din holdning. Udvalget af ergonomiske stole er stort. Ved at sidde aktivt på gode ergonomiske stole, sadelstole, siddebolde eller lignende og ved af og til også at arbejde stående, styrker du din krop og forebygger arbejdsrelaterede skader.

Naturligt lys

Talrige studier viser fordelene ved et naturligt lys - du bliver friskere, får mere for hånden og føler dig i det hele taget langt bedre tilpas. Gennemgå de vinduer, der er tilgængelige. Afskær ikke det naturlige lys med persienner og gardiner og overvej nøje hvordan du placerer dit skrivebord. Der er også en stor forskel mellem lamper og lysstofrør, dårlige lyskilder kan forårsage flimmer, der ofte kan fører til både stress og hovedpine.

Tænk grønt og vær ikke bange for farver

At indrette med farver betyder nødvendigvis ikke at du skal i gang med at male hele kontoret. Det er ofte nok med mindre farvedetaljer i lys og tekstiler. Glem heller ikke planterne. Foruden et mere livligt miljø renser de luften og tilfører ilt til kontoret. Farven grøn siges i øvrigt også at være en beroligende farve!

Gerdmans hjælper dig med kontormøbler

Har du spørgsmål med hensyn til kontorindretning eller køb af kontormøbler, tøv ikke med at kontakte vores servicemedarbejdere enten på telefonen eller på chatten. Vi stiller hellere end gerne vores ekspertise til din rådighed!