Menu

Hæve sænkeborde - Køb dit Hæve sænkebord hér!

Læs mere
per side
Visning
 20 varianter
Enkelt og nordisk til en god pris!
 10 varianter
Enkelt og nordisk til en god pris!
 20 varianter
Let og enkelt skrivebord!
 10 varianter
Let og enkelt skrivebord!
 10 varianter
Solidt og stilfuldt!
 20 varianter
Solidt og stilfuldt!
 21 varianter
Holdbart og moderne design!
 varianter
Holdbart og moderne design!
 60 varianter
Moderne og stilfuldt design!
 60 varianter
Moderne og stilfuldt design!
 36 varianter
Nordisk og stilrent design
 24 varianter
Nordisk og stilrent design

Hæve sænkeborde - Køb dit Hæve sænkebord hér!

Vi har 300 forskellige hæve sænkeborde du kan vælge mellem. Køb hér og få Fri Fragt og 7 års Garanti! Noget for enhver smag og ethvert behov.

Hvorfor vælge et hæve sænkebord

Hæve sænke skrivebordet er blevet standard på det moderne kontor. Det er blevet så billigt, at der ikke længere er noget at betænke sig på. Fordelene ved et hæve sænke skrivebord er så store og prisforskellen i forhold til et fast skrivebord så ubetydelig at det er uforsvarligt ikke at satse på hæve sænkebordet. De ergonomiske fordele er til at få øje på. At kunne variere sin arbejdsstilling fra siddende til stående er en enkel og billig måde at forebygge smerter i skulder, ryg og lænd. Vi anbefaler at du supplerer dit hæve sænkebord og kontorstol med en siddebold eller sadelstol af god kvalitet for at tage yderligere hensyn til dit velvære og trivsel.

Hæve sænkebordet — til det fleksible kontor

Et lækkert hæve sænke skrivebord af god kvalitet er det naturlige valg til det aktivitetsbaserede storrumskontor. Så får du et fleksibelt højdejusterbart skrivebord, som kan bruges af forskellige medarbejdere og som også er perfekt til spontane, stående møder ved skærmen. Vi tilbyder hæve sænkeskriveborde af høj kvalitet i mange forskellige størrelser og med forskellige skrivebordsplader og hæve sænke stel. Fx har vi et stort udvalg af hæve sænke hjørneskriveborde, en løsning mange foretrækker fordi de synes at det giver en bedre udnyttelse af pladsen og giver bedre støtte til underarmene. Arbejder du stort set udelukkende med elektroniske dokumenter kan du måske klare dig med et lille bord. Hvis du derimod skal kunne have plads til tegninger, kort eller omfattende grafisk materiale på bordet skal du sikkert vælge et stort hæve sænke bord. Vi har lige netop det skrivebord som imødekommer dine behov. Hvis du mod forventning ikke finder det rigtige bord i vores sortiment kan du købe stel og bordplader separate og designe dit eget hæve sænke skrivebord, hvad enten det er et skrivebord med en lige bordplade eller et hjørne hæve sænkebord. Kontakt os gerne, så hjælper vi dig med at finde et bord med elektrisk hæve sænke funktion, som du vil have glæde af mange år fremover.