Hjælp til indretning! Fra planlægning til tegning og montering

Har din arbejdsplads brug for en humørbooster?
Du får gratis professionel indretningshjælp, produkter af høj kvalitet, der bliver til inspirerende miljøer, hvor arbejdet flyder bedre og mennesker trives.

Os som hjælper dig

Jens Ahlgren

Projektsalg

+45 24 27 99 07

jens.ahlgren@gerdmans.dk

 

Så enkelt er det

1

Vi lytter til dine ønsker

Første møde! Vi lytter til ønsker, diskuterer forhold og behov for forandring. Vi ser på tegninger, tager referencemål og ser, hvordan I arbejder. Et vigtigt første skridt til at se mulighederne og få den rigtige følelse. Efter går vi hjem og arbejder.

2

Produktvalg og mood board

Gerdmans skitserer et miljø med møbler, indretning og praktiske detaljer, der opfylder dine behov. Du får vores forslag i en grundig præsentation, et moodboard med en bred vifte af produkter, stoffer og træsorter at vælge mellem. Næste skridt er vores skarpe forslag.

3

Præsentation af tegninger

Visuelle 3D- eller 2D-tegninger præsenterer det færdige interiør så tæt på virkeligheden, som du kan komme. Arbejdsplads- og rumplanlægning, indvendig placering, farver, tekstiler, tæpper, akustiksløsninger - alt. Vi justerer forslaget, så alle er helt tilfredse.

4

Levering og montering

Den nye fine arbejdsplads kommer i en enkelt leverance til et aftalt tidspunkt, som montørerne tager sig af og fører leverancen ind. Med tydelig mærkning kommer alt til det rigtige sted hurtigt og effektivt.

 

Kundecase

”Ny indretning i personalerummet er en investering i medarbejderne”

- ICA Maxi, Flygstaden, Halmstad

Brancheførende virksomhed valgte Gerdmans løsning

- Brenderup

 

”Takket være Gerdmans har vi været i stand til at producere skræddersyede produkter til vores butikkers behov”

Mattias Fridskog, Produktägare ICA E-handel

 

 

Tilfredse kunder er det bedste, vi ved

Hver opgave er unik. Men processen, der fører til en bedre arbejdsplads, er nøjagtig den samme, uanset branche eller virksomhedsstørrelse. Vi lytter, samarbejder med vores kunder om at finde de absolut bedste indretningsløsninger

Kontakt os hos Projektsalg

salg@gerdmans.dk

+45 24 27 99 07

;