En terrasse på arbejdet. Oasen i løbet af arbejdsdagen.

Hvad er bedst ved virksomhedens terrasse? Morgenkaffen før telefonerne ringer? Frokostpausen med mumlen fra kollegaer? Kaffepausen, når energien begynder at dale? Vi har udendørsmøbler, der booster din arbejdsplads.

Gerdmans har taget sæsonens udendørsmøbler frem. Pæne cafésæt, picnicborde og stole samt robuste bænke og borde til alle udemiljøer. Hvilken stemning vil du have frem? Hvor stor er terrassen? Hvor mange pladser har du brug for? Hvor vedligeholdelsesfrit skal det være?

- Til kontorets udeservering
- Restauranter, caféer og offentlige miljøer
- Udemøbler, der passer lige så godt indenfor

Stole og borde til udendørsservering

Du behøver ikke drive restaurant eller café for at kunne lide vores pæne cafésæt. Stolen Alfie, der er lavet i aluminium, passer til alle terrasser. Bordet i samme serie har et aluminiumsstativ og en bordplade i aintwood, der ligner træ men ain’t wood. En lille kompakt gruppe, som er nem at bære, rengøre og stable.

Mere vedligeholdelsesfri! Stolen Peliko, der har et stativ i sort pulverlakeret aluminium samt et sæde i rattan, der tåler vind og vejr – og sol. Desuden er stolen stabelbar. Passer godt til flere forskellige haveborde.

Stabile udendørsmøbler med plads til mange

Picnicbordet Rasta er en klassiker på rastepladsen samt i andre hårde miljøer. Rummeligt, slidstærkt bord med faste bænke, der har plads til mange. Bord bænkesæt i træ er en anden variant i samme kategori. Med et par simple tricks får du en rigtig hyggelig indretning til terrassen. Tænk placering, grønne planter og tekstiler, så forstår du, hvad vi mener. 

Indret terrassen med grønne planter

Du sætter det sidste touch på terrassen med grønne planter. Middelhavsstemning med oliven- eller figentræer. Romantiske roser, der klatrer på espalier. Med stedsegrønne planter holder terrassen stilen hele året rundt. Plant efeu, bambus eller en fin kuglebuksbom. Alt klæder plantebeholderen Hilla og plantekassen Hild. 

Vil du have et indretningstip?

Gerdmans har et stort udvalg af udendørsmøbler at vælge iblandt til kontorets terrasse, restauranter, caféer og offentlige miljøer. Nogle gange kan det være rart med lidt hjælp. Gratis indretningshjælp!

;