<

Menu

Udendørsmøbler & Terrassemøbler

Læs mere

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Udendørsmøbler & Terrassemøbler

Fragtfrit & 7 års Garanti!
 varianter
Fra 780 kr
Fragtfrit & 7 års Garanti!
475 kr
med 12 lameller i PVC
 varianter
Fra 1.425 kr
God pris!
 varianter
Fra 1.695 kr
med bremsende hjul og håndtag
 varianter
Fra 1.895 kr

Udendørsmøbler & Terrassemøbler

Skab et hyggeligt og afslappende udemiljø med elegante og slidstærke udendørsmøbler og terrassemøbler. Gerdmans tilbyder et bredt udvalg af stilfulde udendørsmøbler i mange farver, former og materialer. Perfekt til dig som skal bruge udendørs møbler til en cafe eller restaurant, eller til terrassen hvor du kan nyde frokostpausen med dine kolleger. Vores udendørsmøbler er fremstillet af holdbare materialer, klarer det danske klima og er lette at vedligeholde. Giv dine gæster og medarbejdere de bedste muligheder for en hyggelig og afslappende pause med vores komfortable terrassemøbler.

Udendørsmøbler til cafe, restaurant, terrasse eller gårdhave

Din udeplads fortæller meget om din virksomhed. Et ordentligt indtryk vækker tillid og skaber ro og får dine gæster og medarbejdere at føle sig godt tilpas. Skab fx et gårdhavemiljø i traditionel stil med vores solide bord bænkesæt som fås i mange forskellige designs og som med et minimum af vedligeholdelse kan stå ude hele året. Eller design et urbant udemijø med stilrene og holdbare cafemøbler. Perfekt til firmaets terrasse eller til cafeens eller restaurantens udeservering.

Vi har udendørsmøbler i skandinavisk design til alle typer virksomheder og miljøer. Sørg for at nyde sommeren også når du er på arbejde med udendørsmøbler og terrassemøbler som gør det muligt at nyde frokosten eller eftermiddagskaffen ude i solen.

Almene tips til vedligeholdelse af udendørsmøbler

Dine havemøbler er konstruerede til at kunne stå udendørs, men ikke desto mindre slider vind og vejr på møblerne. Det er altid en god ide at stille udemøblerne indendørs vinteren over, alternativt lægge en presenning eller andet over dem. Det i sig forlænger møblernes levetid. Som et absolut minimum bør du sætte udendørsmøblerne på skrå, så at vandet kan rende af.

Rengør dine møbler med vand og sæbe et par gange pr. sæson. Er overfladerne lettere angrebet af mug, alger eller lignende kan du vaske dem i vand med lidt eddike. Sørg også for at spænde skruer og møtrikker efter på dine træmøbler. Da træ er et levende materiale kan de nemlig godt give sig lidt med tiden.

For at kunne give dine møbler ret vedligeholdelse bør du vide hvilke materialer de er fremstillede af. Læs vores mere udførelige Guide til hvordan du vedligeholder dine havemøbler for mere specifik information.

Har du spørgsmål eller overvejelser omkring udendørsmøbler?

Overvej hvilke muligheder og forudsætninger der er i din virksomhed for at indrette et tiltalende udemiljø, hvilke udendørsmøbler der vil passe ind og hvilke ressourcer der er til rengøring og vedligeholdelse. Har du spørgsmål eller overvejelser hjælper vi dig hellere end gerne. Du kan nå os på telefon, chat eller mail.

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!