En lagerreol præcis som du vil ha den

Gerdmansreolen er vores eget reolsystem, som vi har haft i sortimentet fra starten - mere end 70 år siden.

 

Gerdmansreolen er en lagerreol fremstillet i robust kvalitetsstål som findes i et hav af varianter. Med en kapacitet på 1200 kg pr. sektion og 100-150 kg pr. hylde passer den lige godt ind på kontoret som på lageret. At montere en Gerdmansreol er enkelt, da det ikke kræver noget specialværktøj og hylderne holdes oppe vha. en simpel hyldebærer. Med Gerdmansreolen får du mulighed for at bygge din helt egen reol efter netop dine ønsker og behov. Du kan altid tilkøbe en ekstra hylde, en værktøjstavle eller mange andre typer af tilbehør. Gerdmansreolen giver dig en øget fleksibilitet, idet du med Gerdmansreolen får mulighed for nemt at tilpasse din opbevaringsløsning præcis efter dit behov. 

 

For at gøre det lettere for dig som kunde at finde frem til præcis den reol som du ønsker, har vi lanceret en reolkonfigurator på vores hjemmeside. Med vores reolkonfigurator kan du nemt bygge en fiks og færdig reol, præcis sådan som du ønsker den skal se ud. Du vælger højde, bredde, dybde, farve eller nogle af de mange andre alternativer der findes og så vil reolkonfiguratoren vise dig hvordan reolen kommer til at se ud, når den er færdigmonteret. Med et enkelt klik lægger du reolen i din varekurv og så vil konfiguratoren vise dig præcis hvordan den færdigmonterede reol kommer til at se ud, da den inkluderer alle de dele som du har brug for!   

 

 

Er du stadigvæk usikker? Tøv endelig ikke med at kontakte os enten via telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne med at få klarhed på dine eventuelle spørgsmål!

 

Prøv vores Reolkonfigurator.