Giv dig selv mere plads

Med Conceptum toolbar som findes i både en stående og hængende model, kan du ved hjælp af et gennemtænkt nordisk design skabe en fantastisk funktionel arbejdsplads. Dit skrivebord vil gå fra at være en lidt tilfældig aflæsningsplads til at blive en flade med plads til uanet kreativitet og masser af spændende muligheder. Kort sagt – en arbejdsplads, hvor du vil trives.

M- eller F-profil?

Når du vælger den toolbar som passer dig bedst, skal du først afgøre om du skal vælge den hængende (M-profil) til din bordskærm eller den stående (F-profil) til montering på dit skrivebord. Undersøg dernæst længden på henholdsvis dit skrivebord eller din bordskærm, og vælg derefter det antal skinner du har brug for og hvilken skinneprofil du foretrækker. Herefter kan du så nemt og hurtigt placere dine forskellige tilbehørsdele direkte på profilen.

Tilbehør

Nu begynder så alt det sjove! Conceptum består af en række funktionelle veldesignede tilbehørsdele, som vil befri din arbejdsplads for diverse pladskrævende ting og sager. Anbring din laptop på en laptop hylde og få den op i den rigtige arbejds- og øjenhøjde. Dette betyder bedre ergonomi for både nakke og øjne. Placér kuglepennene i penne holderen og papirerne i sorterings- faget. Har du en større skærm på dit skrivebord? I så fald anbefaler vi dig også at få den op i skinnen ved hjælp af et monitorbeslag. Lad dine specifikke behov styre og frigør ekstra plads på skrivebordet til kreativ udfoldelse og et mere overskueligt arbejdsflow.

Mere plads

At lægge ting og sager i skuffer og skabe, kan være nyttigt. Men ting som vi bruger hver eneste dag, har vi, som de løsningsorienterede væsner vi oftest er, liggende frit fremme, således vi hurtigt og ubesværet kan få fat i dem. Men når de gode intentioner støder sammen med virkeligheden, er Conceptum svaret på alle dine bønner. Conceptum giver både dig og dine medarbejdere mulighed for at skabe de helt rigtige rammer for en effektiv, ryddelig og kreativ arbejdsplads.

Hent guide!
;