Menu

Købsbetingelser

Ærlige priser

Ærlighed er vigtigt for os. Det ønsker vi, at du som kunde, skal mærke. De priser, du ser i kataloget og på vor hjemmeside, er de priser ekskl. moms, som gælder. Du behøver altså ikke betale nogen fragt- eller emballageafgifter, uanset ordrestørrelse.

Fragtfrit

Alle produkter leveres fragtfrit til den ønskede adresse i gadeplan (dør/port) over hele Danmark. Ingen yderligere omkostninger for fragt eller emballage. Eventuelle omkostninger i forbindelse med opbæring af varer betales af køberen.

Leveringstid

En stor del af vore artikler afsendes direkte fra vores lager og de fleste øvrige artikler kommer frem indenfor 10 dage efter, vi har modtaget din ordre. Det kan desværre ikke lade sig gøre at se leveringstiden, når du lægger en ordre ind via vor hjemmeside, men se gerne i vort katalog efter produkter markeret med enten gult eller blåt. Disse farvemarkeringer vil nemlig give dig et fingerpeg om leveringstiden. Du er også velkommen til at kontakte vor salgsafdeling eller vente på ordrebekræftelsen, hvorpå leveringstiden vil fremgå.

Garanti

Vi holder hvad vi lover! Kvalitet for os indebærer, aldrig at gøre dig utilfreds som kunde. Du har altid mindst syv års garanti på samtlige produkter.

Betalingsbetingelser

20 dage netto eller forudbetaling. Da vi benytter os af almindelig kreditvurdering, forbeholder vi os ret til at forlange forudbetaling.

Leveringsbetingelser

Vi leverer fragtfrit til ønsket adresse i gadeplan (dør/port) over hele Danmark. Generelle leveringsbetingelser NL 92 er gældende. Sælger har ejendomsretten til det solgte, indtil det fulde beløb er betalt.

Returret

Du har fuld returret inden for 30 dage, hvis du modtager et produkt, du ikke er tilfreds med. Godset skal returneres i originalemballage. Der ydes ingen returret ved bestilling af større kvantiteter. I stedet fremsender vi naturligvis gerne en vareprøve til godkendelse inden hovedordren afgives. Skadet gods kan ikke returneres. Returretten gælder ikke ved bestilling af special-fremstillede produkter. Kontakt altid vor kundeservice for hjælp til returnering af varer på telefon 49 18 07 07.

Reklamationer

OBS! Synlige transportskader skal altid noteres på fragtbrevet ved modtagelsen og anmeldes til vor ekspedition på telefon 49 18 07 07 inden for 5 hverdage efter modtagelsen.

 
Persondataloven

Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S behandler adresseoplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Adresseoplysningerne bliver udelukkende registreret med det formål, at sikre vore kunder en god service og korrekt administration. Oplysningerne videregives naturligvis ikke til andre virksomheder.

Tilbudsservice

Vi fremsender gerne tilbud i forbindelse med forespørgsel på en større ordre. Kontakt vor ordreafdeling på telefon 49 18 07 07.

Monteringsservice

Vi hjælper også gerne til med montering af produkterne. Kontakt i så fald vor ordreafdeling for prisoplysninger på telefon 49 18 07 07.

Forbehold

Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S forbeholder sig desuden ret til produkt- og konstruktionsændringer samt tager forbehold for evt. fejl uden for virksomhedens kontrol.

Gerdmans Kontor- & Lagerudstyr A/S har ret til at justere priserne.