Kompaktreol Gerdmans med håndtag

Fri fragt & 7 års garanti!

Kompaktreol Gerdmans med håndtag er en meget kosteffektiv løsning. Gerdmans rullereoler rummer ca. dobbelt så meget som almindelige arkivreoler og er den helt rigtige løsning, hvis du har brug for en kompakt og effektiv opbevaringsløsning. Rullereolen er desuden også et fornuftigt og økonomisk alternativ til at bygge til eller leje større lokaler, når lager- og arkivpladsen er blevet for lille. En kompaktreol er ikke blot beregnet til opbevaring af ringbind, men er desuden også velegnet til anvendelse i industrien, på hospitaler, museer eller butikker. En rullereol kan med andre ord anvendes hos alle, som ønsker at komprimere lageret og udnytte pladsen maksimalt. Denne model, som flyttes ved hjælp af et håndtag anbefales til en last op til 3000 kg pr. dobbeltreol, der kan bestå af op til 3 sektioner. Vi tilbyder også en ratbetjent model, som let klarer en last op til 6000 kg pr. dobbeltreol. Kompaktreolerne har kædedrift, hvilket betyder at det er let at flytte reolerne, eftersom alle hjul sætter i gang samtidigt. Rullerolerne med håndtag har med andre ord paralleldrift på hjulene. Alle hjul kører på kuglelejer. Kompaktreolerne løber på skinner som helt enkelt lægges direkte på gulvet. Man slipper for dyr og besværlig installation og det er let at flytte rullereolerne ved behov.
Mail en skitse over lokalet, så sender vi et forslag til dig. Angiv mål LxBxH, og hvor døre/vinduer findes. Eller ring til vores sælgere, så hjælper vi dig!
Teknisk data: Total højde i mm: 2100. Maks. last pr. sektion 800-1200 kg. Maks. last fordelt pr. hylde er 150 kg. Denne grænse kan dog øges til 225 kg ved hjælp af en forstærkningsprofil. Antal hylder pr. sektion: 5-6. Normal gangbredde mellem væggene er ca. 800 mm. Farve: Blå RAL 5013, hvid RAL 9003.

  • Premium model
  • Pladsbesparende design
  • Kan skræddersyes efter netop dit behov
11.840 kr

;