Kontorstol Isa

Med høj ergonomi og 100% genanvendt stof

Kontorstol Isa er en moderne kontorstol med slidstærk stofpolstring på 50.000 Martindale, der består af 100% genanvendt polyester fremstillet af brugte plastflasker. Stolen er velegnet til dig, der sidder en større del af arbejdsdagen (8 timer/dag). Den er udstyret med de ergonomiske funktioner krævet af en stol, så du kan sidde komfortabelt i længere perioder med arbejde.

Kontorstolen har en synkron svingning, der øger ergonomien i stolen for en mere behagelig siddestilling. Synkron svingning betyder, at sæde og ryg kan frakobles og bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det er kroppen, der bestemmer bevægelsesforløbet.

Stolen leveres med hjul til hårde gulve, nakkestøtter, sikkerhedsmekanisme (forhindrer katapulteffekt), vægtjustering, justerbar sædedybde, højdejusterbar i højden, fladt sæde, justerbare 4D-armlæn (sidelæns, højde, fremad / bagud) som standard, alt for at du kan få en så ergonomisk kontorstol som muligt.

Hjulene er også selvbremsende. Når du sidder på stolen, kan hjulene bevæge sig langsomt, men når du rejser dig op, bremser stolen og bliver på samme sted.

  • Anbefalet brug 8 timer
  • Mekanisme: synkron vippefunktion
  • Plus model
3.100 kr

;