Kontorstol Ullmanstolen Hi-Lite

Med armlæn

Kontorstole Ullmanstolen, Hi-Lite. Skrivebordsstole, der giver arme og skulderparti maksimal bevægelsesfrihed. Det anderledes udformede ryglæn giver total afslapning. Sædet tilter let fremad. Kontorstolene har knæledsvippe hvilket gør at du ubesværet kan læne dig tilbage og hvile kroppen, når du fx læser eller taler i telefon. Skal du arbejde ved computeren læner du dig bare let frem over og så sidder du ret op og ned igen. En stol som lægger op til den varierede arbejdsstilling. Kontorstolen er en vigtig detalje i dit kontormiljø, der bidrager til dit velbefindende på din arbejdsplads. Kontorstol Ullman stolen Hi-Lite er en kontorstol med slidstærkt stofbetræk på 50.000 Martindale (Gaja Classic) eller 200.000 Martindale (Fame, Capture), der er velegnet til alle typer kontorer.

Stolen er velegnet til dig, der sidder en større del af arbejdsdagen (8 timer / dag). Den er udstyret med de ergonomiske funktioner, der kræves af en stol, så du kan sidde komfortabelt i længere perioder af arbejdet.
Rygstolen kan hæves og sænkes separat og låses i den ønskede position.

Kontorstolen har et knæledsvippe i tre låsestillinger, hvilket øger ergonomien i stolen for en mere behagelig siddestilling. Knæledsvippe betyder, at sæde og ryg har en fast indstilling, der svinger synkront (koordineret) baseret på en gyngemekanisme i den forreste del af sædet.

Stolen leveres med hjul til hårde gulve, vægtjustering, justerbar sædedybde, justerbare armlæn, alt for at give dig en så ergonomisk kontorstol som muligt.  • Anbefalet brug 8 timer
  • Mekanisme: knæledsvip
  • Premium model
Fra 5.090 kr
Filter
beige
blå
grøn
grå
rød
sort

;