Kontorstol Ullmanstolen Q-Lite

Med armlæn og nakkestøtte

Kontorstol Ullmanstolen, Q-Lite - Perfekt til den lange ryg. Iøjnefaldende kontorstol med et smalt og smukt designet ryglæn, der giver arme og skulderparti maksimal bevægelsesfrihed. Det lange, ergonomisk udformede ryglæn giver ryggen perfekt støtte, og nakkepuden aflaster hovedets vægt mod nakkefremspringene på en yderst behagelig måde. Sædet tilter let fremad. Kontorstolene har knæledsvippe hvilket gør at du ubesværet kan læne dig tilbage og hvile kroppen, når du fx læser eller taler i telefon. Skal du arbejde ved computeren læner du dig bare let frem over og så sidder du ret op og ned igen. En stol der lægger op til den varieret arbejdsstilling. Q-lite anbefales ikke mindst til personer med lang ryg. - Ergonomisk siddeposition - - Premium -model
- Fremstillet i Sverige

Kontorstolen er en vigtig detalje i dit kontormiljø, der bidrager til dit velbefindende på din arbejdsplads. Kontorstol Ullman stolen Q-Lite er en kontorstol med slidstærkt stofbetræk på 50.000 Martindale (Gaja Classic) eller 200.000 Martindale (Capture), der er velegnet til alle typer kontorer. Stolen er velegnet til dig, der sidder en større del af arbejdsdagen (8 timer / dag). Den er udstyret med de ergonomiske funktioner, der kræves af en stol, så du kan sidde komfortabelt i længere perioder af arbejdet.

Kontorstolen har et knæledsvippe i tre låsestillinger, hvilket øger ergonomien i stolen for en mere behagelig siddestilling. Knæledsvippe betyder, at sæde og ryg har en fast indstilling, der svinger synkront (koordineret) baseret på en gyngemekanisme i den forreste del af sædet.

Stolen leveres med hjul til hårde gulve, vægtjustering, justerbar sædedybde, justerbare armlæn, nakkestøtte som tilvalg, alt sammen så du får den mest ergonomiske kontorstol.

  • Anbefalet brug 8 timer
  • Mekanisme: knæledsvip
  • Premium model
Fra 5.735 kr
Filter
beige
blå
grøn
grå
rød
sort

;