Menu

Gerdmans advantages

Altid fragtfrit
og 7 års garanti
– helt enkelt

Skrivebordslamper LED Troms med lysdæmper

3-trins lysdæmper

795 kr
Altid fragtfrit!

Beskrivelse Skrivebordslamper LED Troms med lysdæmper

Skrivebordslampe LED Troms er en LED kontorlampe med 3-trins lysdæmper i et stilrent design. Skrivebordslampen fås i hvid eller sort. Kontorlampen har en 3-ledet arm med en længde på 300 mm + 300 mm. Lampehovedets længde er 330 mm. LED-lampe: 8 W, lysudbytte 600 lumen. Varmt hvidt lys. Godt arbejdslys.

For at opnå en ergonomisk arbejdsstilling når man arbejder ved skrivebordet, er det vigtigt med ret belysning. En god skrivebordslampe med den helt rigtige lysstyrke og som kan justeres øger dit velvære og effektiviteten på arbejdspladsen generelt. En korrekt skrivebordsbelysning lader kroppen slappe af og arbejde uhindret. Vi leverer mange forskellige modeller af LED skrivebordsbelysning, der skaber en behagelig atmosfære og en bedre arbejdsbelysning. Vort brede sortiment af LED kontorlamper indbefatter arkitektlamper, luplamper, svingbare lamper samt skrivebordslamper med bordfod eller skrueklemmebeslag samt LED lysarmaturer. Ja, der er en lampe for hver smag og hvert behov.

En god belysning på kontoret øger produktiviteten og velværet. Men den bidrager også til at spare energi og på den måde mindske CO2 trykket. En lille indsats og investering kan gøre stor forskel. Vi har et stort sortiment af lamper som imødekommer ethvert behov og enhver smag. For det er individuelt hvad man opfatter som en god skrivebordsbelysning. Det afhænger bl.a. af hvor godt ens syn er og hvad man arbejder med. Derfor er det en god ide at vælge en skrivebordslampe med mulighed for at justere lysstyrken og vælge enten varmt eller koldt lys. En dårlig skrivebordsbelysning kan let føre til en dårlig arbejdsstilling, som kan lede til spændinger samt ryg- og nakkesmerter. Det er vigtigt at have gode lysarmaturer, der giver et ensartet lys i hele rummet.

Lad os hjælpe dig med at finde den skrivebordslampe / det lysarmatur, der passer netop til dine behov. Kontakt os allerede i dag!

Produkt specifikationer Skrivebordslamper LED Troms med lysdæmper

Materiale metal


Varenr. 12-486628
3-trins lysdæmper
Alle priser er ekskl. moms
Lagervare. Sendes inden for 24 timer. Lagervare. Sendes inden for 24 timer.
Altid fragtfrit!
795 kr

Varenr. 12-486629
3-trins lysdæmper
Alle priser er ekskl. moms
Lagervare. Sendes inden for 24 timer. Lagervare. Sendes inden for 24 timer.
Altid fragtfrit!
795 kr
loading