Menu

Skærmvægge - fleksibel og lyddæmpende afskærmning til kontoret!

Læs mere
per side
Visning

-16% & FRI FRAGT!

Skærmvægge Standard
 varianter
Forskellige størrelser og farver, inkl ben
 • Basis model
 • Massiv trærammekonstruktion
 • Med ben

-16% & FRI FRAGT!

Skærmvæg Standard, med lige hjørner
 varianter
forskellige størrelser, inkl. ben
 • Let smidig
 • Leveres inkl. ben og kopblingsbeslag
Skærmvægge Softline
 63 varianter
afrundede hjørner
 • Plus model
 • Massiv træramme
 • Høj lydarbsorbering
Skærmvæg Softline Salsa
 72 varianter
leveres uden fødder, forskellige størrelser og farver
 • Moderne
 • Flekstibelt
 • Brandsikringsklassificeret
Skærmvæg med mønstre
 27 varianter
med forskellige mønstre
 • Rumdelere
 • Inkl. ben
Benpakke til Softline skærmvæg
 varianter
til enkelt- eller tilbygningsskærm

Skærmvægge - fleksibel og lyddæmpende afskærmning til kontoret!

Skærmvægge til kontoret er et absolut must på det moderne aktivitetsbaserede storrumskontor. Det åbne kontorlandskab har sine fordele, bl.a. stor fleksibilitet. Men ulemperne er også til at få øje på: man forstyrres ofte af kolleger, som taler i telefon, er på hangout eller holder spontane og måske højlydte møder ved skrivebordet. Lydabsorberende skærmvægge er en del af løsningen. De tjener både som rumdelere og som afskærmning på kontoret. Gerdmans har et stort udvalg af skærmvægge til kontoret og vi hjælper dig hellere end gerne med at finde de skærmvægge, som passer til netop din arbejdsplads.

Skærmvægge som rumdelere - effektiv afskærmning på kontoret!

Det er altså brug for at skabe rum i storkontoret, hvor man kan arbejde koncentreret og uforstyrret af støj og andre sanseindtryk, samt rum hvor man kan mødes, enten face to face eller i det virtuelle rum, uden at forstyrre de øvrige kolleger. Skærmvægge byder på et væld af muligheder til kreativ afskærmning på kontoret. Hvad fx med et læsehjørne, hvor man kan fordybe sig eller et loungeområde, hvor man kan hænge ud med kollegerne?

Lydabsorberende skærmvægge - kosteffektiv lyddæmpning på kontoret!

Det er her flytbare, lydabsorberende skærmvægge til kontoret komme ind i billedet, en kosteffektiv og fleksibel måde til afskærmning på kontoret. Lyddæmpende skærmvægge tjener som rumdelere, men sænker samtidigt lydniveauet på kontoret og i særdeleshed omkring skrivebordet.

Vælg skærmvægge der matcher kontoret!

Det visuelle indtryk er også vigtigt, hvis man skal trives på arbejdspladsen. Skærmvæggene skal derfor være tilpasset kontorets øvrige møbler, farven på væggene og så videre. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af skærmvægge i forskellige designs i størrelser, mønstre, farver og betræk. Gerdmans har med andre ord skærmvægge til alle kontormiljøer.

Skærmvægge - fleksibel kontor afskærmning!

Skærmvægge er en virkelig fleksibel løsning til kontor afskærmning. Det skyldes bl.a. det store tilbehørsprogram Gerdmans tilbyder. Du kan fx vælge tøjkroge, penneholdere, små hylder, brochureholdere o.a., som kan hænges på skærmvæggene og forenkle hverdagen en smule.

Skærmvæggene bliver ekstra mobile, hvis du tilkøber ben med hjul. Nu kan du i et snuptag skabe nye rum i rummet uden at få sved på panden. Skærmvægge på hjul - så bliver det vist ikke mere fleksibelt, flytbart eller mobilt!

Gerdmans hjælper dig med at vælge skærmvægge!

Skab et mødelokale midt i kontorlandskabet og uforstyrrede kontorarbejdspladser ved hjælp af Gerdmans moderne skærmvægge. Er du usikker på, hvilke skærmvægge du skal vælge eller ønsker du inspiration til effektiv og smuk afskærmning på kontoret, så tøv ikke med at kontakte os på Gerdmans. Du kan nå os på telefon, chat eller mail. Vi hjælper dig hellere end gerne!

Se også vores store udvalg af bordskærme.

Hos Gerdmans får du altid Fri Fragt og 7 års Garanti, uanset hvilket produkt du køber. Desuden giver vi 30 dages returret og sender lagerførte varer inden for 24 timer. Fandt du ikke det du ledte efter? Vi kan skaffe flere alternativer, end dem du finder på vores hjemmeside, så det er bare at spørge!