Menu

Skærmvægge

Læs mere
per side
Visning
 varianter
Forskellige størrelser og farver, inkl ben
 varianter
forskellige størrelser, inkl. ben
 72 varianter
afrundede hjørner
 72 varianter
leveres uden fødder, forskellige størrelser og farver
 27 varianter
med forskellige mønstre
 12 varianter
med sokkel
 12 varianter
med sokkel
 12 varianter
med sokkel
 varianter
H 100 mm, 2 farver
 30 varianter
til enkelt- eller tilbygningsskærm
 varianter
sort
 varianter
krom eller sort
 12 varianter
flere farver
 varianter
flere farver
 varianter
37 mm, forskellige farver, 2 stk.
 varianter
til nedadhængende skærme

Skærmvægge

Gerdmans har et stort udvalg af skærmvægge til kontoret. Køb hér og få Fri Fragt og 7 års Garanti! Skærmvægge er nemlig et absolut must på det moderne aktivitetsbaserede storrumskontor. Det åbne kontorlandskab har sine fordele, bl.a. stor fleksibilitet. Men ulemperne er også til at få øje på: man forstyrres ofte af kolleger, som taler i telefon, er på hangout eller holder møde.

Det er derfor brug for at skabe rum, hvor man kan arbejde koncentreret og uforstyrret af støj og andre sanseindtryk, samt rum hvor man kan mødes, enten face to face eller i det virtuelle rum, uden at forstyrre de øvrige kolleger. Eller hvad med et læsehjørne, hvor man kan fordybe sig eller et loungeområde, hvor man kan hænge ud med kollegerne?

Det er her flytbare, lydabsorberende skærmvægge til kontoret komme ind i billedet, en kosteffektiv og fleksibel måde til afskærmning på kontoret. En lyddæmpende skærmvæg tjener som rumdeler, men sænker samtidigt lydniveauet på kontoret og i særdeleshed omkring skrivebordet. Det visuelle indtryk er også vigtigt, hvis man skal trives på arbejdspladsen. Skærmvæggene skal være tilpasset kontorets øvrige møbler, farven på væggene og så videre. Derfor tilbyder vi et stort udvalg i forskellige størrelser, forskellige farver og med forskellig beklædning.

Skab et mødelokale midt i kontorlandskabet og uforstyrrede kontorarbejdspladser ved hjælp af vores moderne skærmvægge. Se også vores store udvalg af bordskærme.