Stille rum Silento Pod Duo

Lyddæmpet møderum, til 2 personer

Stille rum Silento Pod Duo er mellemstørrelsen i serien og er beregnet til møder med op til 2 personer. Her kan du tale uden at bliver forstyrret af lydniveauet udenfor. Der medfølger sofaer og bord, rummet er godt ventileret og indeholder smarte funktioner som USB-oplader og dæmpbar LED-belysning.

Silento Pod Duo er en meter dyb, hvilket betyder, at der er god plads til to personer i rummet. Lydisoleringen i vægge, glaspartier og døre giver mulighed for at lukke uønsket lyd udefor øget fokus eller kreative møder. Silento Pod Duo har 4 stk 9 W LED-spotss. Støjsvage ventilatilatorer med en samlet luftmængde på 148 m³/h.

Silento Pod™ er en serie af kompakte og lydabsorberende mødelokaler, hvor du kan arbejde i fred og ro, uden at forstyrre andre. Her kan du holde fokuserede møder eller tale uforstyrret i telefon, selv i støjende omgivelser. Rummet er nemt at samle og er udstyret med hjul så det nemt kan flyttes når det er nødvendigt. Højkvalitets elektrostatisk pulverlakeret, forstærket sidepanel. Findes i modeller til 1, 2 eller 4 personer.

Lydisolering:
Isoleringsklasse C (Ds, A 20,7) i henhold til ISO Acoustics 23351-1

  • Let at samle
  • Med hjul
  • Færdigmøbleret
98.730 kr

;