Stille rum Silento Pod Solo

Lyddæmpet møderum, til 1 person

Stille rum Silento Pod Solo er den mindste i serien og er beregnet til 1 person. Her kan du nemt tage Teams møder og telefonopkald uden at blive forstyrret. Væggene er lydisolerede med et akustisk skum der absorberer lyd, ekko og vibrationer. Rummet er godt ventileret og indeholder smarte funktioner som USB-oplader og dæmpbar LED-belysning.

Silento Pod Solo fylder en kvadratmeter i areal og er perfekt til både kontorer, industri og andre lokaler, hvor du har brug for en nem måde at få ro og stilhed omkring dig. Silento Pod Solo har en stabil konstruktion med flere forskellige lydisolerende materialer i væggene. Silento Pod Solo har 2 stk 9 W LED-spots. Støjsvag ventilator med luftstrøm på 74 m³/h.

Silento Pod™ er en serie af kompakte og lydabsorberende mødelokaler, hvor du kan arbejde i fred og ro, uden at forstyrre andre. Her kan du holde fokuserede møder eller tale uforstyrret i telefon, selv i støjende omgivelser. Rummet er nemt at samle og er udstyret med hjul så det nemt kan flyttes når det er nødvendigt. Højkvalitets elektrostatisk pulverlakeret, forstærket sidepanel. Findes i modeller til 1, 2 eller 4 personer.

Lydisolering:
Isoleringsklasse C (Ds, A 20,7) i henhold til ISO Acoustics 23351-1

  • Let at samle
  • Med hjul
  • Inkl. vægbord
72.845 kr

;