Stille rum Silento Pod Station

Lyddæmpet møderum, til 4 personer

Stille rum Silento Pod Station er den største model i serien og er beregnet til møder med op til 4 personer. Selvom rummet er relativt stort, er det nemt at flytte ved at folde støttebenene op og rulle det på plads. Silento Pod Station er godt ventileret og indeholder smarte funktioner som USB-oplader og dæmpbar LED-belysning.

Silento Pod Station er to meter dyb, hvilket betyder, at der er god plads til fire personer i rummet. Lydisoleringen i vægge, glaspartier og døre giver mulighed for at lukke uønsket lyd ude for øget fokus eller kreative møder. Silento Pod Station har 8 stk 9 W LED-spots. Støjsvage ventilatorer med en samlet luftmængde på 148 m³/h.

Silento Pod™ er en serie af kompakte og lydabsorberende mødelokaler, hvor du kan arbejde i fred og ro, uden at forstyrre andre. Her kan du holde fokuserede møder eller tale uforstyrret i telefon, selv i støjende omgivelser. Rummet er nemt at samle og er udstyret med hjul så det nemt kan flyttes når det er nødvendigt. Højkvalitets elektrostatisk pulverlakeret, forstærket sidepanel. Findes i modeller til 1, 2 eller 4 personer.

Lydisolering:
Isoleringsklasse C (Ds, A 20,7) i henhold til ISO Acoustics 23351-1

  • Let at samle
  • Med hjul
  • Færdigmøbleret
138.800 kr

;